Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Container huren Etten-Leur

Container huren Etten-Leur

Ben jij van plan te gaan tuinieren in Etten-Leur? Dan zit je straks gegarandeerd met een hoop groenafval. Bij Van den Noort zijn we gespecialiseerd in de verwerking van dit afval. Wil je jouw groenafval op een betrouwbare manier laten afvoeren? Kijk dan eens op onze webshop. Daar vind je de perfecte container, die past bij jouw hoeveelheid groenafval. Onze containers zijn al verkrijgbaar vanaf 3,5 m3, maar ook voor de grotere klus hebben we de juiste container. Dit kan oplopen tot een container van wel 11 m3. Weet je niet welke groenafval container je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar welke container past bij jouw behoeftes.

Producten 1-12 van 34

per pagina

Producten 1-12 van 34

per pagina

Snel een container huren in Etten-Leur

Ben je al begonnen met tuinieren? Bij Van den Noort is ook dat geen probleem. Bestel jij jouw container vandaag, dan staat deze morgen bij jou voor de deur. Kies in onze webshop direct voor de container naar jouw keuze. In het vak voor overige opmerkingen, kun jij jouw wensen aangeven. Denk hierbij aan de bezorgtijd of een specifieke plek van plaatsing van een container. Negen van de tien keer kunnen wij deze wensen voor je vervullen.

Container voor elk soort afval

Bij Van den Noort hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten containers. Deze containers bestaan uit:

Een container laten ophalen in Etten-Leur

Onze containers worden verhuurd voor een standaard periode van 30 dagen. Het kan natuurlijk zijn dat jij de afvalcontainer maar één of een paar dagen wilt huren. Dat is geen probleem, we halen de container weer bij je op zodra het jou uitkomt. In een situatie als deze is het verstandig om de container, na de bestelling, direct weer af te melden. Het afmelden is evenzo eenvoudig als het bestellen van een container. In een paar klikken heb jij jouw container besteld, afgemeld en afgerekend. Daar hoef je dus geen aandacht meer aan te besteden. De focus kan nu terug op jouw tuin.

Meer te weten komen?  

Bekijk ook onze advies pagina's:  

Heb ik een vergunning nodig als ik een container plaats?  | Wat kost een container huren?  | Hoe groot is een container?  | Wat voor container heb ik nodig?  | Hoe werkt een container huren? | Welke maten containers zijn er? | Het bestrijden van maden en fruitvliegjes in een container | Wat mag er in een afvalcontainer? | Wat mag er in een bouwafval container? | Wat mag in een puincontainer? | Hoe lang mag een container blijven staan?

 

 

Veelgestelde vragen over container huren in Etten-Leur

Welke containers verhuurt Van den Noort in Etten-Leur?

Van den Noort heeft een van het grootste aanbod aan afval containers beschikbaar. Denk hierbij aan grofvuil en bouwcontainers, maar ook aan grondafval en houtafvalcontainers. Op deze manier vindt je altijd een container die past bij het afval die bij jouw renovatie of project vrijkomt. De inhoud van de containers varieert vanaf de 3,5 M3 tot aan de 11M3.

Welke container heb ik nodig?

De container die je nodig hebt, ligt aan het afval die je in de container wilt deponeren. Wanneer je een container bij Van den Noort op het oog hebt, dan kan je gemakkelijk via de containerpagina vinden welk afval wel en welk afval niet in de container mag worden gedeponeerd. Voor een overzicht van de verschillende containers en welk afval hier in mag, verwijzen we je graag naar ons blog: Wat voor container heb ik nodig? Je kan ook contact opnemen met een van onze medewerkers wanneer je twijfelt tussen verschillende containers.

Heb ik een vergunning nodig als ik een container plaatst? 

Wanneer je niet zeker weet of een vergunning voor een container nodig is, dan is een eerste stap om te kijken of de container op eigen terrein of in de openbare ruimte wordt geplaatst. Op eigen terrein is een vergunning voor een container namelijk nooit nodig. In de openbare ruimte in veel gevallen ook niet, maar er zijn uitzonderingen. Lees hiervoor ons blog: Heb ik een vergunning nodig als ik een container plaatst? Of neem bij twijfel contact met ons op. We helpen je graag verder.