Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Huisraad / Grofvuil container huren

Een grofvuilcontainer huren

Zoekt u een specialist bij u in de buurt voor het huren van een container voor uw grofvuil of ander type afval? Een grofvuil container is één van de meest gebruikte containers omdat er diverse soorten afval in mag. Zeker bij verbouwingen staan de grofvuilcontainers vaak voor de deur. Zo kunt u bijvoorbeeld huishoudelijk afval, zoals een oude bank, stoelen, kasten, planken en decoratie, kwijt in deze container. Bestel nu een grofvuilcontainer uit onderstaand assortiment voor het afvoeren van uw huishoudelijk afval.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Een container voor huisraad en grofvuil

Het huren van een container voor uw grofvuil is ideaal wanneer u zorgeloos uw afval kwijt wilt. Als afvalspecialist bieden wij een groot containerassortiment aan voor allerlei afvalstromen en in diverse afmetingen, bijvoorbeeld:

Heeft u een groot bouwproject waarbij veel gesloopt wordt en dus veel bouwafval en puin vrijkomt? Dan adviseren wij u een bouwafvalcontainer of een puincontainer te huren in plaats van een container voor grofvuil.

Een grofvuilcontainer op straat

Niet elke woning kan de container kwijt op het eigen terrein. Gelukkig mag een grofvuil container in de meeste gevallen voor het huis neergezet worden, zolang het verkeer en omwonenden er geen hinder van ervaren. Het kan zijn dat er een vergunning nodig is omdat de container op gemeentegrond geplaatst wordt. Controleer dit voor de zekerheid altijd bij uw gemeente.

Wat mag u weggooien in de container die u wilt huren voor grofvuil?

Er mag vrij veel in een grofvuilcontainer gedeponeerd worden. Om goed te weten wat er juist wel of niet in mag, is het raadzaam om de acceptatievoorwaarden te allen tijde te raadplegen. Bij grofvuil mag het afval in ieder geval samengesteld met verschillende afvalstromen worden aangeboden. Over het algemeen mogen de volgende producten wel in een grofvuil container.

  • Meubilair
  • Huishoudelijke artikelen (m.u.v. wit- en bruingoed)
  • Speelgoed
  • Textiel (géén matrassen)
  • Kunststoffen
  • Andere gebruiksvoorwerpen
  • Tapijtresten (<10%)

Er zijn ook diverse soorten grofvuil dat niet gewenst is in deze container. Over het algemeen geldt dit voor giftige afvalstoffen, witgoed en bruingoed, matrassen, batterijen, brandend en smeulend afval, asbesthoudende materialen en autobanden. Lees daarom altijd onze acceptatievoorwaarden. Bij twijfel bent u altijd welkom om te informeren bij onze afvalexperts.

Hoe groot moet mijn container voor grofvuil zijn?

Elk (ver)bouwproject is anders van formaat. Daardoor kan het zijn dat u met een 3,5 m³ container al voldoende opslag heeft om uw grofvuil te kunnen deponeren. Bij de meeste bouwprojecten wordt er een grofvuil container van minimaal 6m³ gebruikt. Bekijk ons aanbod online om te kijken welke maten containers er beschikbaar zijn voor uw gewenste afvalstroom.

Bekijk meer van onze opties: grofvuilcontainer 3,5m³ | grofvuilcontainer 6m³ | grofvuilcontainer 10m³ | grofvuilcontainer 11m³

Maak uw keuze uit ons aanbod om een container voor grofvuil te huren

Plaats vandaag nog uw bestelling voor uw gewenste container. De grofvuil container komt Van den Noort bij u brengen en ophalen volgens afspraak, ook op zaterdag. Voor het ophalen van de container kunt u het ophaalformulier invullen. Deze kosten zijn al inbegrepen in de prijs! Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Bel ons via 0162 372 550 of stuur uw vraag naar contact@vandennoort.nl.