Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Huisraad / Grofvuil container huren

DIRECT ONLINE EEN GROFVUILCONTAINER HUREN?

Lekker aan het opruimen in of rondom huis? Goed bezig! Bestel nu een grofvuilcontainer uit onderstaand assortiment voor het afvoeren van uw huilhuishoudelijk afval. Van den Noort biedt diverse formaten containers aan met een inhoud van 3,5 m3, 6 m3, 7 m3, 10 m3 of 11 m3. Huur online uw grofvuilcontainer tegen een scherpe prijs! Benieuwd of uw afval valt onder grofvuil? Check dan vooraf nog even onze acceptatievoorwaarden.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Een container voor huisraad en grofvuil

Een grofvuil container is één van de meest gebruikte containers omdat er diverse soorten afval in mag. Zeker bij verbouwingen staat de grofvuilcontainers vaak voor de deur. Denk hierbij aan huishoudelijk afval zoals onder andere een oude bank, stoelen, kasten, planken, decoratie etc. dat gedeponeerd kan worden in deze container. Heeft u echt een groot bouwproject waarbij veel gesloopt wordt en/of bouwafval en puin vrij komt? Dan kunt u beter een puincontainer of een bouwafvalcontainer huren.

Een grofvuilcontainer op de straat

Niet elke woning kan de container kwijt op het eigen terrein. Gelukkig mag een grofvuil container in de meeste gevallen voor het huis neergezet worden zolang het verkeer en omwonenden er geen hinder van hebben. Het kan zijn dat er een vergunning nodig is omdat de container op gemeentegrond geplaatst wordt. Check dit voor de zekerheid nog even bij uw eigen gemeente.

Een grofvuil container: Wat mag er precies in?

Er mag vrij veel in een grofvuilcontainer gedeponeerd worden. Om goed te weten wat er juist wel of niet in mag, is het raadzaam om de acceptatievoorwaarden te allen tijde te raadplegen. Bij grofvuil mag het afval in ieder geval samengesteld met verschillende afvalstromen worden aangeboden. Over het algemeen mogen de volgende producten wel in een grofvuil container.

  • Meubilair
  • Huidhoudelijke artikelen (m.u.v. witgoed en bruingoed)
  • Speelgoed
  • Textiel (géén matrassen)
  • Kunststoffen
  • Andere gebruiksvoorwerpen
  • Tapijtresten (<10%)

Er zijn echter ook diverse soorten grofvuil dat niet gewenst is in deze afvalbak. Over het algemeen gaat dit over giftige afvalstoffen, witgoed en bruingoed, matrassen, batterijen, brandend en smeulend afval, asbesthoudende materialen, autobanden etc. Bij twijfel, informeer bij onze afvalexperts!

Hoe groot moet mij grofvuil container zijn?

Elk (ver)bouwproject is anders van formaat. Daardoor kan het zijn dat u met een 3,5 m3 container al voldoende opslag heeft om uw grofvuil te kunnen deponeren. Bij de meeste bouwprojecten wordt er een grofvuil container van minimaal 6m3 gebruikt. De grofvuil container komt Van den Noort bij u brengen en ophalen volgens afspraak, ook in het weekend. Voor het ophalen van de container kunt u het ophaalformulier invullen.