Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

ZAND- EN GRINDHANDEL

‘Voor elke klant het juiste zand’. De oorsprong van Van den Noort ligt in de zand- en grindhandel. Tot het standaard assortiment behoren alle gangbare zand-, puin-, grond- en grindsoorten in verschillende klasseringen welke voorzien zijn van een productcertificaat en voldoen aan de eisen van het Besluit bodemkwaliteit.

AFVOEREN VAN ZAND EN GRIND

Door de aanwezigheid van loswallen bij de vestigingen in Dongen, Waalwijk en Moerdijk, kan Van den Noort meerdere soorten zand en grind per schip aan- en afvoeren.

ZANDZUIGER MET KLASSEERINSTALLATIE VOOR DIEPTEONTGRONDINGEN

Daarnaast beschikt Van den Noort nog over een zandzuiger met klasseerinstallatie voor diepteontgrondingen. Hiermee wordt ophoogzand, metselzand, voegzand, betonzand, vloerenzand voor alle mogelijke bouwactiviteiten in eigen beheer geproduceerd. Van den Noort levert ook verschralingszand voor sportvelden, brekerzand, speelbakkenzand, siergrind en split in diverse kleuren. Tot slot wordt ook zwarte grond, cement en bestratingsmaterialen uit voorraad geleverd.

Het gebruik van eigen transportmiddelen stelt Van den Noort in staat om de bouwstoffen in ieder gewenste hoeveelheid (kuubs of tonnen) snel te leveren, los gestort of in big bags.

Het aangeleverde puin wordt gerecycled tot puingranulaat. Dit doet dienst als funderingsmateriaal in de (wegen)bouw en verhardingsmateriaal op terreinen. Grond afkomstig uit bouwprojecten wordt bemonsterd en verwerkt tot (secundaire) bouwstoffen.