Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Disclaimer

Door Vandennoort.nl te benaderen en/of de op deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. Deze disclaimer kan te allen tijde gewijzigd worden door Van den Noort B.V.

Gebruik

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite uiterst zorgvuldig te werk is en wordt gegaan, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd is of niet (meer) correct. Van den Noort B.V. biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Tevens is Van den Noort B.V. niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op deze internetsite. Van den Noort B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging van deze site.

Copyright

Van den Noort B.V. behoudt alle rechten met betrekking tot alle op deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van den Noort B.V. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Aansprakelijkheid

Hoewel deze internetsite met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Van den Noort B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Van den Noort B.V. raadt u aan om, voordat u handelt op basis van de aangeboden informatie, deze eerst te verifiëren bij de medewerkers van Van den Noort B.V.