Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Certificeringen

Van den Noort beschikt over verschillende certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening aantonen. Hieronder ziet u welke certificeringen wij als bedrijf hebben. Via Downloads kunt u deze bestanden tevens downloaden.


Van den Noort B.V.

CO2-prestatieladder niveau 3
Het doel van de ladder is bedrijven te stimuleren om de eigen CO2-uitstoot - en die van hun leveranciers - te kennen en permanent te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen.


Van den Noort B.V. en Recycling Dongen B.V.

VCA*
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met dit VCA-certificaat legt Van den Noort de basis om iedere dag weer veilig en gezond te kunnen werken. Hiermee trachten wij het aantal ongevallen te verminderen, diverse risico's uit te sluiten en presenteert Van den Noort zich als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.

ISO 9001:2015
De ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Dit helpt de organisatie om bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren. Kwaliteitsmanagement ziet u terug in alle onderdelen van onze organisatie en zorgt ervoor dat Van den Noort voldoet aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en andere belanghebbenden, met als doel het verhogen van de klanttevredenheid. Van den Noort denkt nauwkeurig na over zijn bedrijfsprocessen om zeker van toegevoegde waarde te zijn in de branche. Ook voor alle medewerkers van Van den Noort is dit kwaliteitsbeleid inzichtelijk gemaakt in het interne personeelshandboek.

ISO 14001:2015
ISO 14001:2015 is een standaard op het gebied van milieumanagement. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kan de invloed van de bedrijfsvoering op het milieu beheerst en verbeterd worden, rekening houdend met stakeholders (belanghebbenden) en wet- en regelgeving. Van den Noort heeft aandacht voor duurzaam en milieubewust ondernemen wat tevens een vast onderdeel is van de visie, missie en strategie