Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Groenafval container huren Etten-Leur

Wil je een groenafval container huren in Etten-Leur of omgeving? Bij Van den Noort leveren we de container bij jou voor de deur!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Op zoek naar een groenafvalcontainer Etten-Leur 

Heb je de tuin flink onderhanden genomen? Met een groenafvalcontainer ruim je gemakkelijk al je tuinafval op. Je kunt deze al snel en eenvoudig bestellen bij Van Den Noort. Is de container vol? Dan halen wij deze uiteraard weer op! Wil je nog meer informatie of heb je vragen over de tuinafval container? Neem dan contact op zodat we je verder kunnen helpen! 

Welk afval mag in de groenafval container? 

Na het renoveren en onderhanden nemen van de tuin is het logisch dat deze vol ligt met groenafval. Struiken, bladeren, takken, boomstammen en overig groenafval dat afgevoerd moet worden. Dan biedt het gemakkelijk bestellen van een groenafval container bij Van Den Noort de oplossing. Benieuwd of de groenafval container geschikt is voor jouw project? Bekijk onze acceptatievoorwaarden voor het huren van een groenafval container. Mogelijk kunnen wij je beter helpen met een ander type containers. Zo ondersteunen wij je bij elk project. 

Een groenafval container in Etten-Leur huren?

De afmetingen van de container kunnen verschillen afhankelijk van de hoeveelheid groenafval uit de tuin. We hebben bij Van den Noort een ruim assortiment bestaande uit containers van verschillende afmetingen. De grootte van de containers kunnen variëren tussen de 3,5m3 tot 11m3. Zo is er altijd een container groot genoeg voor jouw project! Je kan de container al gemakkelijk online bestellen en de gewenste afleverdatum kiezen. Wij zorgen ervoor dat de gewenste container op de door jou gekozen dag op de stoep staat.