Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Grondafval container huren

Huur voordelig een grondafval container

Wilt u een container huren voor uw grondafval? Of u nu bezig bent met straatwerk of tuinwerk, er zal ongetwijfeld grondafval vrij komen. Van den Noort in Dongen is uw afvalpartner met een snelle levering en ophaalservice. Vandaag besteld betekent vaak morgen al geleverd. Voor het afvoeren van uw grondafval bieden we een breed assortiment aan containers in verschillende maten. Selecteer voor het afvoeren van zand of schone grond hieronder uw container en plaats deze direct in uw winkelwagen. Kies zelf een gewenst aflevermoment en betaal met iDeal. Zo bestelt u zorgeloos de juiste container voor al uw grondafval.

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Is uw grondafval geschikt voor het huren van deze container?

Grondafval omvat elke vorm van zand of grond, mits deze niet is verontreinigd en niet afkomstig is van verdachte locaties (tankstations, grond van olietanks, wasplaatsen). Zo kunt u bijvoorbeeld zwarte grond, wit zand, ophoogzand en dergelijke kwijt in deze container. Snoeiafval, boomwortels of andere vervuiling mogen niet gedeponeerd worden in een container voor grondafval. Voor snoeiafval, boomwortels en ander tuin- of groenafval adviseren wij u een container voor groenafval te huren. Grondafval wordt door de specialisten van Van den Noort verwerkt op ons recyclingterrein in Dongen. Al bijna tachtig jaar voorzien wij zowel zakelijke als particuliere klanten van de juiste containers in allerlei afmetingen. Door uw afval te verzamelen en te verwerken, zorgen wij voor een efficiënte en duurzame afhandeling van uw afval. Zit uw container vol? Vul het ophaalformulier in en wij nemen uw verzoek direct mee in onze planning.

Bekijk meer van onze opties: Container huren | 3,5m³ container | 6m³ container | 7m³ container | 10m³ container | 10m³ container (laag) | 11m³ container | Houtafvalcontainer huren | Groenafvalcontainer huren

Regel snel uw container voor uw project

Bestel vandaag nog een container voor uw grondafval en begin zo snel mogelijk aan uw particuliere of zakelijke klus. Van den Noort zorgt voor een vlekkeloze aflevering van uw afvalcontainer. De beste prijs met de beste service! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl. Zakelijke klanten verzoeken wij een offerteaanvraag in te dienen. Onze collega’s in Dongen helpen u graag verder met de juiste adviezen en indien gewenst de ideale maatwerkoplossing.