Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Container huren Oss

Container huren Oss

Op zoek naar een container in Oss? Maak gebruik van de diensten van Van den Noort, jouw full-service partner op het gebied van afvalbeheer. Wij leveren de container rechtstreeks bij jou af in en rondom Oss.

Producten 1-12 van 19

per pagina

Producten 1-12 van 19

per pagina

Welke soorten containers zijn te huren in Oss?

Er zijn verschillende soorten containers waaruit je kan kiezen, afhankelijk van de behoeften van jouw project. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire soorten containers in Oss, beschikbaar bij Van den Noort:

  • Bouwafval container: Deze container is speciaal ontworpen voor de verwerking van bouwmaterialen en bijkomend puin op een bouwlocatie.
  • Grofvuil container: Deze container is bedoeld voor het verwijderen van afval, zoals huisvuil, grofvuil of bouwafval. Dit is de container waar het meeste in mag. Heb je daarom een verbouwing waar veel verschillende vormen afval bij vrijkomt? Dan is deze container zeker het overwegen waard.
  • Groenafval container: Deze container is geschikt voor de verwerking van voornamelijk tuinafval. Gaat jouw tuin daarom op de schop? Dan is deze container zeker aan te raden!
  • Puinafval container: De puinafvalcontainer is de container om te kiezen bij sloopwerkzaamheden. Moet er een muurtje uit of gaat de volledige indeling van jouw woning op de schop? Met de puinafvalcontainer kom je gemakkelijk van het vuilnis af.

Kosten van de container

De kosten voor het huren van een container verschillen sterk, afhankelijk van de grootte van de container, de duur van de huurperiode, de locatie waar je de container wilt plaatsen als het soort afval wat in de container moet. Gemiddeld starten de kosten voor het huren van een container tussen de € 150 en € 200 per maand. Dit is voor een container van 3,5 M3. Het bijhuren van een container voor langer dan een maand is bij Van den Noort extra voordelig. Hier betaalt u namelijk maar € 2,50 per dag voor.

Waar op te letten bij het huren van een container?

Bij het huren van een container zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hieronder vind je enkele aanbevelingen:

  • Kies de juiste grootte: Het is belangrijk om de juiste grootte van de container te kiezen, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je wilt opbergen of verwijderen.
  • Controleer de toegang: Zorg ervoor dat de container op een locatie staat waar de vrachtwagen de container makkelijk kan plaatsen en verwijderen. Wanneer je aanwezig bent bij de bezorging, dan doen we dit uiteraard in overleg.
  • Overleg met de gemeente: In sommige gevallen is het noodzakelijk om toestemming te krijgen van de gemeente voordat je een container op een bepaalde locatie kunt plaatsen of moet je een vergunning aanvragen.

Het huren van een container in Oss bij Van den Noort

Heb jij vragen over het bestellen van een container in Oss? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Als dit geen antwoord geeft op jouw vraag, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag klaar om samen met jou te kijken naar de beste oplossing. We begeleiden je door het aankoopproces, zodat de container de volgende dag al bij jou in Oss geleverd kan worden.