Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Groenafval container huren

Laat eenvoudig uw groenafval ophalen

Huur direct online een groenafval container en Van den Noort zorgt ervoor dat uw tuinafval snel wordt afgevoerd. Wij zorgen dat uw container op de gewenste dag voor uw deur staat. Zit de container vol, dan kunt u eenvoudig online een ophaalverzoek indienen en halen wij uw groenafval weer op.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Ook aan het werk in uw tuin?

De tuin is een plek waar u heerlijk kunt genieten. Om dit te kunnen doen is het van belang dat de tuin er verzorgd bij ligt. Wilt u de tuin volledig verbouwen? Dan zijn de lente en herfst de beste periodes om hieraan te beginnen. Een verbouwing van uw tuin zorgt voor veel groenafval en tuinafval. Het is dan handig als u een container heeft waarin u het groenafval kunt afvoeren. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval biedt Van den Noort verschillende containers (bijv. de 6m3 groenafval container). In een groenafval container mogen o.a. struiken, bladeren, gras en boomstronken. Wilt u bijvoorbeeld grond, stenen of hout afvoeren? Huur dan een container voor een van deze afvalstromen.