Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Groenafval container huren

Een container huren voor uw groenafval

Heeft u veel groenafval waar u van af wilt door bijvoorbeeld een container te huren? Wij helpen u graag verder. De afvalspecialisten van Van den Noort in Dongen zorgen ervoor dat uw tuin- en snoeiafval snel ingezameld en verwerkt wordt. Via de webshop kunt u heel eenvoudig een container huren voor bijvoorbeeld groenafval of een van de andere afvalstromen die we aanbieden. Bekijk ons assortiment aan containers en kies de afmeting die past bij uw klus. Wij zorgen ervoor dat uw container op de gewenste dag voor uw deur staat.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Door een container te huren, bent u snel uw groenafval kwijt

De tuin is een plek waar u heerlijk kunt genieten. Om dit te kunnen doen is het van belang dat de tuin er verzorgd bij ligt. Wilt u de tuin volledig aanpakken? Dan zijn de lente en herfst de beste periodes om hieraan te beginnen. Een verbouwing van uw tuin zorgt voor veel groenafval en tuinafval. Het is dan handig als u een container kunt huren waarin u het groenafval kunt afvoeren. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval biedt Van den Noort verschillende afmetingen containers aan, bijvoorbeeld de 6m3 groenafval container of een container met een inhoud van 10m³. In een groenafval container mogen o.a. struiken, bladeren, gras en boomstronken. Wilt u bijvoorbeeld grond, stenen of hout afvoeren? Huur dan een container voor een van deze afvalstromen. Weet u niet goed welke afvalstroom u het beste kunt kiezen voor uw project? Onze klantenservice adviseert u graag over de mogelijkheden.

Bekijk meer van onze opties: Container huren | 3,5m³ container | 6m³ container | 7m³ container | 10m³ container (hoog) | 10m³ container (laag) | 11m³ container | Houtafvalcontainer huren | Grondafvalcontainer huren

Vertrouw op onze ervaring als afvalspecialist

Een container huren bij Van den Noort staat gelijk aan het efficiënt en zorgeloos laten afvoeren van uw groenafval of een andere afvalstroom. Al bijna tachtig jaar voorzien wij zowel zakelijke als particuliere klanten van de juiste afvalinzameling. Bestel vandaag nog een container via de webshop of vraag een offerte aan voor zakelijk gebruik. Zit de container vol? Dan kunt u eenvoudig online een ophaalverzoek indienen en halen wij uw groenafval weer op. Voor meer informatie of indien u een vraag heeft, bereikt u onze klantenservice door te bellen naar 0162 372 550 of door te e-mailen naar contact@vandennoort.nl.