Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval en sloopafval container huren

Een bouwafvalcontainer huren voor bouw- en sloopafval

Bent u bezig met bijvoorbeeld een verbouwing in huis, een renovatie van uw badkamer of bent u misschien een gehele woning aan het slopen? Dan kan er een hoop bouwafval en sloopafval vrijkomen. Met een afvalcontainer voor de deur kunt u gemakkelijk al uw afval deponeren en laten inzamelen. Door een bouwafvalcontainer te huren bij Van den Noort in Dongen hoeft u zelf niet meer naar de milieustraat te rijden met uw aanhanger om uw vuil weg te brengen. Onze chauffeur brengt, wisselt en haalt uw bouwafvalcontainer op uw verzoek. Zowel het brengen en het halen als dertig dagen huur zijn inbegrepen in onze prijs.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Wat verstaan we onder bouw- en sloopafval?

Bouwafval en sloopafval is gemengd afval dat vrijkomt tijdens het bouwen, renoveren en slopen van woningen of gebouwen. Denk hierbij aan isolatiemateriaal, puin, kunststof, hout, karton, ijzer, glas en meer. Een container is een ideale oplossing indien u bouwafval wilt laten inzamelen. Via onze webshop kunt u eenvoudig een bouwafvalcontainer huren in uw gewenste afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan:

Het zakelijk huren van een container is natuurlijk ook een optie. Hiervoor kunt u een offerteaanvraag indienen. Voor meer informatie over wat voor afval u kunt weggooien in de bouwafvalcontainer, verwijzen we u graag door naar onze acceptatievoorwaarden. U bent natuurlijk ook welkom om te bellen met onze klantenservice indien u twijfelt over een materiaal. Wij adviseren u graag over wat u wel of niet mag weggooien in uw gehuurde bouwafvalcontainer.

Bekijk meer van onze opties: bouwafvalcontainer 3,5m³ | bouwafvalcontainer 6m³ | bouwafvalcontainer 10m³ | bouwafvalcontainer 11m³

Bestel via de webshop om een bouwafvalcontainer te huren voor particulier gebruik

De bouwafvalcontainer kunt u bij Van den Noort huren voor een termijn van dertig dagen. Op de afgesproken ophaaldag komen wij de container met bouwafval en sloopafval weer bij u ophalen. Dit is zelfs al mogelijk na één dag. Ook op zaterdag kunnen wij de bouwafvalcontainer voor u ophalen. Voor het ophalen van de sloopafvalcontainer kunt u het ophaalformulier invullen. Bel naar 0162 372 550 of stuur uw vraag naar contact@vandennoort.nl. Uw vraag wordt zo snel mogelijk opgepakt door onze klantenservice. Zakelijke aanvragen worden opgepakt door ons salesteam.