Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval en sloopafval

Wat is Bouwafval en sloopafval?

Bouwafval en sloopafval is gemengd afval dat vrijkomt bij respectievelijke bouwen, renoveren en slopen van woningen/gebouwen, zoals isolatiemateriaal, puin, kunststof, hout, karton, ijzer, en glas. Voor meer informatie, zie onze acceptatievoorwaarden.

Lees meer

1 product

per pagina
  1. 3,5 m3 Bouwafval en sloopafval container
    3,5 m3 Bouwafval en sloopafval container
    € 280,00 ( € 231,40 excl. BTW)
    L230 cm x B185 cm x H100 cm

1 product

per pagina

Bouwafval en sloop afval container huren?

Bouwafval en sloop afval is gemengd afval dat vrijkomt bij respectievelijke bouwen, renoveren en slopen van woningen/gebouwen, zoals isolatiemateriaal, puin, kunststof, hout, karton, ijzer, en glas. Voor meer informatie, zie onze acceptatievoorwaarden. Voer eerst uw postcode in en kies dan uw container. Kwaliteit, duurzaamheid en milieu staan bij Van den Noort hoog in het vaandel. Daarom wordt er voortdurend geïnvesteerd in vakkundig personeel en innovatief materieel.

Deze kernwaarden vormen eveneens de visie op het bedrijf. Van den Noort richt zich op het zo efficiënt mogelijk inzamelen van afvalstromen, met als doel deze op een zo hoogwaardig mogelijke, duurzame manier te recyclen, grondstoffen.