Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval en sloopafval container huren

Bouwafval en sloopafval container huren?

Bent u bijvoorbeeld bezig met de verbouwing van uw huis, een renovatie van uw badkamer of een gehele woning aan het slopen? Dan kan er een hoop bouwafval en sloopafval vrijkomen. Met een afvalcontainer voor de deur kunt u gemakkelijk al uw afval deponeren. U hoeft zelf niet meer naar de milieustraat te rijden met uw aanhanger om uw vuil weg te brengen. 

Wij Brengen, Wisselen en Halen uw BouwAfvalContainer.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Wat is bouwafval en sloopafval?

Bouwafval en sloopafval is gemengd afval dat vrijkomt bij respectievelijke bouwen, renoveren en slopen van woningen/gebouwen, zoals isolatiemateriaal, puin, kunststof, hout, karton, ijzer, en glas. Voor meer informatie, zie onze acceptatievoorwaarden.

Bouwafvalcontainer huren bij Van den Noort

De bouwafvalcontainer kunt u bij Van den Noort huren voor een termijn van 30 dagen. Op de afgesproken ophaaldag komen wij de container met bouwafval en sloopafval weer bij u ophalen. Dit is zelfs al mogelijk na één dag. Ook op zaterdag kunnen wij de bouwafvalcontainer voor u ophalen. Voor het ophalen van de sloopafvalcontainer kunt u het ophaalformulier invullen.