Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Gipsafval container huren

Een gipscontainer huren

Gipsafval efficiënt en verantwoord afvoeren is cruciaal voor een soepel verloop van uw project. Gelukkig biedt Van den Noort de perfecte oplossing: het huren van een gipscontainer. Of u nu kleine hoeveelheden gipsafval of gasbeton heeft of een grotere klus voor de boeg heeft, wij hebben containers van verschillende formaten die aan uw behoeften voldoen. Kies voor een 3,5m³-, een 6m³- of 10m³-container voor gipsblokken of plaatmateriaal en binnen 24 uur kunnen we deze bij u plaatsen op de stoep.

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Gipsafval afvoeren

Met onze snelle service kunt u binnen 24 uur een container voor gipsplaten en cellenbeton voor uw deur verwachten. Zo kunt u direct aan de slag met het verwijderen van gipsafval, zonder kostbare tijd te verspillen. Door te kiezen voor een gipscontainer van Van den Noort, kiest u voor gemak en efficiëntie. Onze gipscontainers zijn geschikt voor diverse soorten gipsafval, waaronder gipsplaatmateriaal en gipsblokken. Het is zelfs mogelijk om verschillende soorten gipsafval te mengen in onze containers. Let wel op dat het gaat om schoon gips, zoals beschreven in onze acceptatievoorwaarden. Naast het gemak van het huren van een gipscontainer bij Van den Noort, bieden wij ook extra voordelen. Het afleveren en het ophalen van een gehuurde container is inbegrepen in de service, zonder extra kosten. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van de container. Bovendien bieden wij een standaard huurperiode van dertig dagen, zodat u voldoende tijd heeft om uw project af te ronden zonder haast. Mocht u de container langer nodig hebben, dan zijn er verlengingsopties beschikbaar tegen een voordelig tarief.

Bekijk meer van onze opties: Grofvuilcontainers | Bouw- & sloopafvalcontainers | PuinafvalcontainersHoutafvalcontainers | Groenafvalcontainers | Grondafvalcontainers

Bestel nu een container voor uw gipsafval

Het huren van een gipscontainer bij Van den Noort biedt u niet alleen gemak, maar draagt ook bij aan een milieubewuste afvalverwerking. Wij zorgen ervoor dat het afgevoerde gipsafval op een verantwoorde wijze wordt verwerkt, conform de geldende milieunormen. Door te kiezen voor Van den Noort voor het huren van uw gipscontainer, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bestel vandaag nog de juiste container voor uw klus en laat uw gipsafval probleemloos door ons afvoeren. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw afvalbeheerbehoeften. Bel ons via 0162 372 550 of stuur uw vraag naar contact@vandennoort.nl.