Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval container huren Etten-Leur

Wil je een bouwafval container huren in Etten-Leur of omstreken? Van den Noort levert de bouwafval container bij jou op locatie!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Bouwafval container nodig in Etten-Leur

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen? Dan komt een bouwafval container goed van pas om al het vuil in kwijt te kunnen. Je kunt een bouwafval container eenvoudig en snel bestellen bij Van den Noort. Je kiest zelf de datum waarop je de container nodig hebt en wij leveren deze op de afgesproken dag op locatie. Is de bouwafval container vol? Dan halen wij deze ook weer op! Heb je vragen over de levering of het ophalen van de container? Neem contact met ons op zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen!

Wat mag er in een bouwafval container in Eten-Leur

De bouwafval container is geschikt voor de meeste afvalsoorten die vrij komen bij een verbouwing. Hierbij kun je denken aan sloopafval als kunststof, isolatiemateriaal, hout, puin en glas. Om precies te weten welk materiaal wel en niet in de bouwafval container mag kan je het beste de acceptatievoorwaarden voor een bouwafvalcontainer door nemen. Mag jou type afval niet in de bouwcontainer? Je kan bij Van den Noort ook kiezen voor een grofvuilcontainer Etten-Leur, puincontainer Etten-Leur, rolcontainer Etten-Leur of een groenafval container Etten-Leur.

Een bouwcontainer in Etten-Leur huren?

Bij Van den Noort hebben we een ruim assortiment bouwcontainers van verschillende afmetingen. Zo kan je de gewenste grootte bouwcontainer kiezen die past bij je hoeveelheid afval. De containers starten al vanaf 3,5m3 en gaan tot 11m3. Je kunt de gewenste bouwafval container eenvoudig en snel online bestellen. Kies de afleverdatum waarop je de container nodig hebt en wij bezorgen deze op de door jou gekozen dag. Heb jee voorkeur voor het aflever tijdstip? Geef deze door via het ‘opmerkingen’ veld. We kunnen helaas niks beloven maar streven er naar iedereen van maatwerk te voorzien.