Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Wie zijn wij

Brabants Familiebedrijf

Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk Brabants familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk en Breda, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland. Dagelijks staat een gepassioneerd team van ruim 85 medewerkers klaar om industriële bedrijven, productie- en bouwbedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden, midden- en kleinbedrijf, maar daarnaast ook particuliere opdrachtgevers, van dienst te zijn.

Veelzijdig dienstenpakket

Van den Noort biedt een passende oplossing voor de inzameling van alle mogelijke soorten afval en bij het leveren van containers staat snelheid en flexibiliteit tegen een concurrerende prijs centraal. Op een milieuverantwoorde wijze wordt bouwafval en sloopafval, bedrijfsafval en huishoudelijk afval, puinafval, houtafval, grondafval, en tuinafval en groenafval gesorteerd, verwerkt en gerecycled tot herbruikbare stromen. Tevens wordt er in eigen beheer industriezand, zoals metselzand, betonzand, vloerenzand en verschralingszand en zand voor sportvelden geproduceerd en geleverd via onze zandwinning aan de Moerse Dreef.

Betrouwbare afvalpartner

Met een veelzijdig dienstenpakket en de jarenlange ervaring is Van den Noort in staat om als meedenkend partner op te treden en ieder vraagstuk voor zijn opdrachtgevers verder te optimaliseren. Er wordt liever vandaag geleverd dan morgen waarbij de wensen en behoeftes van de klant centraal staan. De Brabantse ondernemer heeft een rijke historie en is van handelaar in zand en grind uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener. Van den Noort, uw betrouwbare partner op het gebied van afvalinzameling en recycling met 1 aanspreekpunt voor het maximaal ontzorgen van uw afvalmalmanagement door het organiseren en monitoren van de afvalstromen. Wij halen meerwaarde uit de hierbij vrijkomende grondstoffen en hebben aandacht voor een schoner milieu. Wij volgen onze missie, op zoek naar nieuwe mogelijkheden om afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen en op een verantwoorde manier te recyclen.

Joyce van den Noort (Algemeen directeur), Cees van den Noort (directeur Afvalinzameling) en Babs van den Noort (directeur Recycling) staan als derde generatie aan het roer van het familiebedrijf.

Directie

Algemeen directeur

Joyce van den Noort (38) is als Algemeen directeur verantwoordelijk voor de strategische en bestuurlijke aansturing en de externe representatie. De stafafdelingen Marketing en Communicatie, HRM, KAM en Inkoop werken onder haar toeziend oog. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de aansturing van de operationele afdelingen, orderaanname, planning en chauffeurs.

Directeur Afvalinzameling

Cees van den Noort (52) is als directeur Afvalinzameling verantwoordelijk voor de commerciële en operationele activiteiten voor de gehele Afvalinzameling en Transport. Verder vervult hij een cruciale rol voor Finance en de inkoop en onderhoud van het wagenpark.

Directeur Recycling

Babs van den Noort (38) is als directeur Recycling verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de Recycling. Zij heeft aandacht voor de afvalcontracten, in- en verkoop van monostromen en de recyclingprocessen. Alle vergunningen en productcertificaten voor de Recycling vallen tevens onder haar beheer. 

Raad van advies

Directeur C.J. van den Noort en lid van de Raad van Advies

Johan van den Noort is, naast zijn klankbordfunctie voor de directie, actief voor de zandwinning en het onderhoud van het terrein en materieel.  

 

Lid van de Raad van Advies

Toon van den Noort houdt als lid van de Raad van Advies toezicht op de ontwikkeling en bedrijfsvoering van de onderneming en vervult een adviserende rol voor de directie.

Werken bij Van den Noort

Meer medewerkers aan het woord zien?

Op onze 'Werken-bij' website laten we onze medewerkers aan het woord. Lees hun verhaal!

Ga naar werken bij website

Meer weten over afvalinzameling?

Klantenservice Van den Noort