Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Afvalinzameling

Van den Noort is specialist op het gebied van afvalinzameling en transport van diverse soorten afvalstromen. Met een compleet dienstenpakket is Van den Noort in staat om voor verschillende type klanten een passende oplossing te bieden. Met een assortiment van 6.500 containers, in grootte variërend van 240 liter tot en met 40.000 liter (40 m3) en 35 containerwagens, wordt dagelijks zo duurzaam mogelijk een grote hoeveelheid sloop- en bouwafval, bedrijfsafval, huishoudelijk afval, puinafval, houtafval en overige reststoffen ingezameld in Midden- en Zuid-Nederland bij bouwbedrijven, industriële en productiebedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden, midden- en kleinbedrijf en onder particuliere opdrachtgevers.

Landelijke afvalinzameling

Indien gewenst levert Van den Noort vanuit 1 centraal contact de containers door heel Nederland via EcoNedWerk. Dat is een landelijke franchiseorganisatie met zelfstandige afvalinzameling- en recyclingbedrijvenDe klanten van Van den Noort komen uit diverse sectoren, waaronder Industrie, Zorg, Bouw en vastgoed, Overheden, Horeca en Recreatie, MKB-bedrijven, Particulieren etc.

Betrouwbare afvalpartner

Van den Noort, uw betrouwbare afvalpartner met 1 aanspreekpunt voor het maximaal ontzorgen van uw afvalmanagement door het goed organiseren en monitoren van de afvalstromen. In samenspraak met de opdrachtgever worden de behoeften en verwachtingen met betrekking tot de soort en de hoeveelheid afval in kaart gebracht. Vervolgens bekijken beide partijen gedurende een proefperiode of het maatwerk aansluit bij de praktijksituatie. Wij halen meerwaarde uit de hierbij vrijkomende grondstoffen en streven naar 100% recycling. Van den Noort denkt graag van A tot Z met u mee om de afvalinzameling te optimaliseren. Door middel van een afvalscan brengen wij uw afvalproces in beeld om te komen tot een plan van aanpak op maat. Deze afvalstoffenrapportages worden gebruikt voor het constateren van afwijkingen en het doen van aanbevelingen, met als doel kostenreductie en eventuele aanbevelingen voor verdere afvalscheiding. 

Benieuwd wat Van den Noort voor uw afval kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze afvalspecialisten voorzien u graag van een persoonlijk advies om tot de beste inzamelmiddelen en eventuele ledigingsfrequenties te komen.

Assortiment containers

Bekijk hier onze bedrijfsbrochure waar ons volledige productassortiment van containers overzichtelijk worden getoond in 1 .pdf bestand.

Onze Branches

Iedere branche kent zijn eigen type afval, dat vraagt om een specifieke inzameling en verwerking. Van den Noort werkt voor klanten van groot tot klein in verschillende branches en heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen en vervoeren van vele verschillende afvalsoorten. Duurzame afvalscheiding begint bij de bron. Benieuwd wat we in uw branche kunnen betekenen? Bekijk onderstaand aanbod en ontdek direct de mogelijkheden. 

Bouw en vastgoed

Bouw en vastgoed

Van den Noort is op meerdere fronten actief in de bouwbranche. Wij plaatsen op diverse bouwplaatsen containers; dragen zorg voor de duurzame inzameling van bouwafval en verwerken deze diverse stromen zo goed mogelijk tot nieuwe materialen. Deze gerecyclede materialen dienen weer opnieuw ingezet te worden voor bouwprojecten waarmee wij bijdragen aan een circulaire economie. Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Wij denken hiervoor graag met u mee.

Bekijk assortiment
Industrie

Industrie

Advies voor de industrie? Van den Noort is actief voor een groot scala aan industriële bedrijven. Industrieel afval kan op verschillende manieren worden afgevoerd. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing. Van den Noort maakt afvaloverzichten om uw afvalmanagement compleet in beeld te brengen, voor het constateren van afwijkingen met als doel kostenreductie en doet eventuele aanbevelingen voor verdere afvalscheiding. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk ons aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk assortiment
Horeca

Horeca

De horeca is één van de meest diverse branches als het om afval gaat. Het afval bij horecabedrijven, zoals o.a. restaurant, cafés, snackbars en hotels, bestaat uit afvalstromen als papier/karton, glas, swill (keukenafval), frituurvet en restafval. Van den Noort denkt graag mee over de juiste containers voor ieders soort afval met de juiste inzamelfrequentie wat ook nog eens allemaal voldoet aan de gestelde regelgeving. Wanneer wij uw afval beter gescheiden inzamelen, kunnen wij het efficiënter verwerken tot nieuwe grondstoffen. Hiermee dragen wij samen bij aan een circulaire economie.

Bekijk assortiment
Recreatie

Recreatie

Voor de recreatiebranche, zoals o.a. voor campings, is Van den Noort in staat om een passende oplossing te bieden. Wanneer u te maken heeft met een groot aanbod aan afval zou een perscontainer bij u op locatie tot de mogelijkheden behoren. Maar wie liever niet de vele containers prominent in beeld wilt hebben, kan ook kiezen voor een van onze ondergrondse containers. Denk hierbij aan de afvoer van bedrijfsafval, papier en karton, maar ook kledinginzameling. Aan de hand van een afvalscan en de gestelde doelen stelt Van den Noort graag een verbetervoorstel voor u op.

Bekijk assortiment
Overheden

Overheden

Van den Noort biedt voor gemeenten en andere overheidsinstellingen altijd een duurzame totaaloplossing op maat. Door onze jarenlange ervaring in de branche en onze moderne afvalscheidingstechnieken kunnen hoge scheidingspercentages worden gerealiseerd. Wij zijn in staat om als meedenkend partner op te treden en kunnen op ieder gewenst moment een complete afvalstoffenrapportage overhandigen. Of het nu gaat om bedrijfsafval, papier/karton, archiefpapier of plastic-folies. Wij werken graag samen de beste plannen uit.

Bekijk assortiment
Zorg

Zorg

Van den Noort zamelt alle afvalstromen in die vrij kunnen komen bij zorginstellingen. Een ziekenhuis bijvoorbeeld kent veel verschillende afvalstromen, zoals o.a. bedrijfsafval, archiefpapier, maar ook medicijnafval. Voor alle afvalstromen bent u verzekert van een zorgvuldige inzameling. Van den Noort kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit en veelzijdigheid. Uiteindelijk bewaken wij samen het doel om de afvalkosten beter te beheersen en te komen tot de beste oplossingen.

Bekijk assortiment
Onze referenties

Onze referenties

In het ruim 75 jaar bestaan van Van den Noort zijn er prettige relaties opgebouwd met diverse klanten. Wij zijn trots op elke samenwerking. Bekijk hier een greep uit ons klantenbestand en laat u inspireren door de succesvolle cases!

Bekijk onze klanten
Onze containers

Onze containers

Van den Noort beschikt over een breed scala aan containers. Voor de diverse soorten afval, wordt het gewenste type container of een combinatie van containers aangeboden. Liever persoonlijk contact? Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze containers