Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Puinafval container huren

Een puincontainer huren?

Voor het huren van een puincontainer bent u bij Van den Noort aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment puincontainers tegen een scherp tarief voor alle soorten puin. De prijzen voor een puincontainer zijn all-in prijzen, inclusief brengen, 30 dagen huur en ophalen. U kunt uw puinbak dus eenvoudig en snel online huren via onze webshop.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Puinfval afvoeren met een puincontainer tijdens uw verbouwing?

Tijdens een verbouwing komt er veel puin vrij. Het hebben van een goede puincontainer is dan ook erg belangrijk voor dit afval. Bij Van den Noort vindt u puincontainers in verschillende formaten. Voor elk bouwtraject kunnen wij u de juiste puin container leveren. Als u op werkdagen voor 23:59 uur uw puinbak besteld, heeft u deze de volgende dag al voor de deur staan. Van den Noort bezorgt deze puinbak door heel Noord-Brabant.