Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Puinafval container huren

Huur een container voor puin

Puin ruimt u eenvoudig op door een container te huren bij ons in Dongen. Van den Noort, een familiebedrijf met bijna tachtig jaar geschiedenis, zorgt voor de levering en het ophalen van uw container en de duurzame verwerking van uw afval. Wij hebben een ruim assortiment aan puincontainers tegen een scherp tarief voor alle soorten puin. Bekijk de verschillende afmetingen beschikbaar in onze webshop en kies de container die perfect aansluit bij uw project. Komt u er niet aan uit? Dan adviseren wij u natuurlijk graag over de verschillende mogelijkheden.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Puinafval afvoeren met een puincontainer tijdens uw verbouwing?

Tijdens een verbouwing komt er veel puin vrij. Het hebben van een puincontainer direct naast de deur is dan ook erg handig voor het afvoeren van dit soort afval. Voor elk bouwtraject met puin kunnen wij u de juiste container aanbieden. We bezorgen deze puinbak door heel Noord-Brabant. In de webshop van Van den Noort vindt u puincontainers in verschillende formaten:

Wilt u voor zakelijk gebruik een container voor puin huren? Hiervoor kunt u een offerteaanvraag indienen. Eén van onze afvalspecialisten zal in dit geval contact met u opnemen om u zo goed mogelijk te adviseren op basis van uw afvalwensen. Indien u wenst, kunnen onze specialisten een afvalinzamelingsplan voor u opstellen voor een zo duurzaam mogelijke inzameling van al uw bedrijfsafval.

Bekijk meer van onze opties: schoon puin container 3,5 m³ | schoon puin container 6m³ | schoon puin container 10m³ | schoon puin container 11m³

Bestel vandaag nog en ga morgen al aan de slag met uw klus

Huur uw puinbak eenvoudig en snel via onze webshop. De container mag dertig dagen lang bij u blijven staan. Wilt u de container langer dan dertig dagen huren? Dan betaalt u €2,50 extra huur per dag. Als u op werkdagen voor 23:59 uur uw puinbak bestelt, heeft u deze de volgende dag al voor de deur staan. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0162 372 550 of te e-mailen naar contact@vandennoort.nl. Wij voorzien u graag van de juiste service.