Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Offerte

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare afvalpartner voor het inzamelen en verwerken van uw zakelijk afval? Van den Noort biedt u een breed assortiment aan containers met één aanspreekpunt voor het maximaal ontzorgen van uw afvalmanagement. Ons zakelijk aanbod aan kunt u uitsluitend via een offerteaanvraag bestellen. Zodra u een offerte voor professionele afvalverwerking bij ons indient, voorzien wij u graag van een voordelige prijsaanbieding.

Producten 1-12 van 120

per pagina

Producten 1-12 van 120

per pagina

Dien uw zakelijke offerte in voor professionele afvalverwerking

Bij Van den Noort in Dongen streven we naar de meeste duurzame oplossingen voor al uw zakelijke afvalstromen. Met tientallen jaren aan ervaring kunt u rekenen op professionele en betrouwbare service. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in materiaal en personeel om kwaliteit, duurzaamheid en milieu op hoogwaardig niveau te waarborgen. Naast op maat gemaakt advies leveren we ook slimme diensten en producten om dit doel te realiseren. In ons aanbod vindt u diverse containers in allerlei soorten en maten voor zakelijke huur:

Zo kunnen we voor ieder afvalvraagstuk, klein of groot, de juiste oplossing omtrent containerverhuur en afvalinzameling bieden. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten? Vul een offerteaanvraag in en laat ons weten wat uw wensen zijn. Ons team aan afvalexperts zet zich graag in voor het zo efficiënt mogelijk inzamelen van de afvalstromen binnen uw onderneming, met als doel deze op een duurzame wijze te recyclen. Op deze manier winnen we grondstoffen terug die weer ingezet kunnen worden voor de productie van nieuwe producten.

Kies ook voor zorgeloos afvalbeheer door zakelijk een container te huren

Wij zetten ons volledig in voor iedere klant, ongeacht de hoeveelheid afval. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie of onderneming kunnen betekenen? Dien een offerteaanvraag in en onze afvalspecialist komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag met uw afval aan de slag! Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0162 372 550 of e-mailen naar contact@vandennoort.nl.