Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Welke maten containers zijn er?

Welke maten containers zijn er?

Geplaatst op: 18 mei 2012


Je hebt een project in de planning en bent op zoek naar een geschikte container. Wanneer je een goed idee hebt hoeveel afval er bij het project vrijkomt, is het handig om te weten uit welke maten containers je kan kiezen. Van den Noort biedt als containerverhuurder diverse bakken aan in allerlei soorten en maten. Zo kan je een weloverwogen keuze maken welke container het meest geschikt is voor jouw project.

3,5 M3 container

De 3,5 M3 container is bij Van den Noort een open container met een afmeting van L230 cm x B185 cm x H100 cm. Dit is ons instapmodel en daarom uitermate geschikt wanneer je bezig bent aan een relatief kleine verbouwing waarbij wel genoeg afval vrijkomt zodat een container huren een welkome toevoeging is. Andere benamingen voor een 3,5 M3 container is een 3.500 liter container of 3,5 kuub container. Deze containers hebben alle dezelfde inhoud en zijn te huur voor diverse afvalstromen. 

6 M3 container

De container die het meest wordt gekozen is de 6 M3 container. Voor het gemiddelde project heb je aan deze container voldoende ruimte om al je afval in kwijt te kunnen. De dimensies van de container bestaan uit L350 cm x B185 cm x H100 cm. Door de opening aan de zijkant van de container kan het afval makkelijk in de container worden gedeponeerd. De 6 M3 container staat ook wel bekend als 6.000 liter container of 6 kuub container. Ook deze container is bij Van den Noort beschikbaar voor meerdere afvalstromen.

7 M3 container

Wanneer je een net iets grotere container nodig hebt, bieden we de 7 M3 container aan. Deze container wordt minder door particulieren gehuurd omdat de container vrij groot is, met afmetingen van L450 cm x B235 cm x H75 cm. Deze containers zijn daarom voornamelijk geschikt om in te zetten als vaste container op een bedrijfsterrein. De 7 kuub container heeft als voordeel dat deze vrij laag is, waardoor er gemakkelijk vanuit elke kant afval in de container kan worden gegooid. De 7 M3 container staat ook wel bekend als 7.000 liter container of 7 kuub container.

10 M3 container

De 10 M3 container is bij Van den Noort beschikbaar in twee uitvoeringen. Zo is er de hoge container met afmetingen van L360 cm x B185 cm x H160 cm. Deze container is de grootste container die nog goed te plaatsen is op een oprit. De container is daarom geschikt voor zowel particulier als zakelijk verhuur. Naast de hoge container hebben we ook een lage container beschikbaar. De lage container heeft afmetingen van L430 cm x B190 cm x H125 cm. Het voordeel hiervan is dat via alle kanten makkelijk afval in de container kan worden gegooid. De lengte en breedte van de container maakt de container echter meer geschikt voor een bedrijventerrein. Voor particulieren is de container ook een optie wanneer deze op een ruim erf of bijvoorbeeld grote oprit komt te staan. De 10 M3 container staat ook wel bekend als 10.000 liter container of 10 kuub container.

11 M3 container

De 11 M3 container is ook beschikbaar in twee varianten en is tevens de grootste variant die wij aanbieden in ons verhuuraanbod. De 11 M3 container is gefocust op zakelijk gebruik, gezien de grote hoeveelheid afval die het kan verwerken. De containers zijn beschikbaar in zowel een open als gesloten variant. De open variant heeft afmetingen van L530 cm x B250 cm x H100 cm. De gesloten variant heeft dimensies van L415 cm x B205 cm x H160 cm. Beide containers zijn eenmalig te huren door middel van een contract waarbij de container op vaste momenten wordt omgewisseld. Indien gewenst informeren wij onze zakelijke klanten graag over deze mogelijkheid.

Wil je een container huren bij Van den Noort?

Dit zijn de maten containers die beschikbaar zijn bij Van den Noort. De containers zijn in bijna alle gevallen voor elk type afval beschikbaar. Wil je vandaag nog een container huren voor jouw project? Kijk voor de huidige prijzen om een container te huren in onze webshop of neem bij vragen over de verschillende maten contact met ons op. We helpen je graag verder om de juiste container voor jouw project te vinden.