Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Grofvuil container huren Etten-Leur

Wil je een grofvuil container huren in Etten-Leur of in de omgeving van? Van den Noort levert de gewenste grofvuil container bij jou op locatie!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Een grofvuil container nodig in Etten-Leur? 

Ben je bezig met ontruimen, verhuizen of simpel weg toe aan een nieuwe interieur? Je ruimt al je grofvuil gemakkelijk op met een grofvuil container. Je kan snel en makkelijk van al je oud meubilair, vloerkleden en ander denkbaar huisraad af. Je bestelt de container gemakkelijk online bij Van den Noort. Kies de gewenste leverdatum zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de grofvuil container op de gekozen dag voor de deur staat. 

Wat mag er wel en niet in een grofvuil container? 

Grofvuil of huisraad kan erg breed genomen worden. Niet al het afval mag zomaar in de grofvuil container gegooid worden. Onder grof huishoudelijk afval vallen alle afvalstoffen die komen uit particuliere huishoudens. De overige stoffen zijn na sortering niet meer recyclebaar. Hierbij kan je denken aan meubels, vloerbedekking, bed ombouw etc.

Matrassen zijn niet toegestaan in onze grofvuil container. Verder zijn giftige stoffen zoals bijvoorbeeld verfresten, kitspuiten en asbesthoudende materialen ook niet toegestaan. Wil je zeker weten wat er wel en niet in de grofvuil container mag? Lees dan de acceptatievoorwaarden van een grofvuil container om er zeker van te zijn dat jouw afval geschikt is voor de container. Mag jouw afval niet in de grofvuil container? Je kan bij Van den Noort ook kiezen voor een andere type container: 

Een grofvuil container huren in de buurt van Etten-Leur? 

Je kunt bij Van den Noort kiezen uit verschillende afmetingen grofvuil containers variërend in afmetingen vanaf 3,5m3 tot wel 11m3. Zo is er een container groot genoeg voor elk project! Je bestelt de container simpel en snel online. We bezorgen de container op de afgesproken bezorgdatum.