Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Houtafval container huren

Wilt u voor houtafval een container huren?

Als u houtafval zonder zorgen wilt laten inzamelen en verwerken, is het huren van een container bij Van den Noort in Dongen een handige oplossing. Als afvalspecialist met ruim 75 jaar aan ervaring, zorgen wij voor een snelle plaatsing van uw container bij u voor de deur of op locatie naar wens. De houtafvalcontainer wordt op het gewenste moment geleverd bij u voor de deur. U deponeert al het houtafval, zoals planken, balken, platen, spaanplaat, pallets, OSB-hout, houten haspels, deuren en kozijnen in de container en wij regelen de rest. Na het indienen van een ophaalverzoek wordt de houtafval container weer zonder extra kosten opgehaald.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Een container voor al uw houtafval kunt u in een paar simpele stappen huren

Gaat u binnenkort beginnen aan een project in of om het huis? Als er veel houtafval vrijkomt, is het handig om een container te huren bij Van den Noort in Dongen. In een paar simpele stappen bestelt u een container voor uw houtafval of wellicht een andere afvalstroom, afhankelijk van uw klus. Vervolgens wordt deze container bij u op locatie afgeleverd. Het wegzetten, dertig dagen huur en het ophalen van de container zijn tevens inbegrepen bij de prijs. Uw container kan zes dagen per week geplaatst worden, ook op zaterdag. Weet u niet goed tot welke afvalstroom uw houtafval behoort? Onze klantenservice adviseert u graag over welke container u het beste kunt huren tijdens uw project. Een container voor uw houtafval kunt u in de volgende afmetingen huren:

Bekijk meer van onze opties: Container huren | 3,5m³ container | 6m³ container | 7m³ container | 10m³ container | 10m³ container (laag) | 11m³ container | Groenafvalcontainer huren | Grondafvalcontainer

Draag bij aan de recycling van bruikbare afvalstoffen

Door houtafval op de juiste manier in te zamelen, kunnen we de meeste grondstoffen recyclen uit uw afval. Door de inzet van onze innovatieve sorteerlijn op het recyclingterrein in Dongen streven we naar een zo hoog mogelijk scheidingspercentage. Wilt u ook een steentje bijdragen aan een beter milieu? Door een container voor uw houtafval te huren bij Van den Noort helpt u ons met de recycling van bruikbare afvalstoffen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl indien u meer wilt weten over onze diensten als afvalspecialist.