Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Container huren Oosterhout

Container huren Oosterhout

Op zoek naar een partner die je ontzorgt in de verwerking van jouw afval? Huur dan snel een container bij Van den Noort. Samen gaan we voor zorgeloos afvalbeheer.

Producten 37-37 van 37

per pagina

Producten 37-37 van 37

per pagina

Ook een container huren in Oosterhout

Van den Noort plaatst ook containers in Oosterhout. Staat er bij jou binnenkort nog een klus voor de deur? Of ga je eens groots opruimen in huis? Kijk dan op onze webshop eens naar de mogelijkheden voor het afvoeren van jouw afval. Wij bieden containers, groot en klein, aan particulieren en bedrijven. Bij Van den Noort zamelen we afval in, in verschillende afvalstromen. Kijk daarom voor bestellen van een container altijd even naar onze acceptatievoorwaarden.

Een container voor puinafval, groenafval, bouwafval of grofvuil

Ben je op zoek naar een container omdat jouw huis een flinke opknapbeurt krijgt of je jouw tuin onderhanden neemt? Bij Van den Noort hebben we een container voor iedere klus. Deze bestaan uit:

Vragen over het bestellen van een container?

Heb je nog vragen over het bestellen van een container? Kijk dan eens op onze ‘veelgestelde vragen’ pagina. Kom je niet verder met de veelgestelde vragen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij begeleiden je bij het aankoopproces en kijken naar de passende oplossing voor jouw afval.

Meer te weten komen?  

Bekijk ook onze advies pagina's:  

Heb ik een vergunning nodig als ik een container plaats?  | Wat kost een container huren?  | Hoe groot is een container?  | Wat voor container heb ik nodig?  | Hoe werkt een container huren? | Welke maten containers zijn er? | Het bestrijden van maden en fruitvliegjes in een container | Wat mag er in een afvalcontainer? | Wat mag er in een bouwafval container? | Wat mag in een puincontainer? | Hoe lang mag een container blijven staan?

 

Veelgestelde vragen over container huren in Oosterhout

Wanneer kan de container worden bezorgd?

Als je op zoek bent naar snelle levering, ben je bij Van den Noort aan het juiste adres. Als je vandaag een container bestelt, dan kunnen we deze de volgende dag al bij je bezorgen. Wil je liever een ander moment? Dat is ook mogelijk. Bij Van den Noort denken we graag met je mee om de container op jouw gewenste moment te bezorgen.

Moet ik thuis zijn voor de bezorging?

Je hoeft niet thuis te zijn als de container bij je wordt bezorgd, maar geef dan wel duidelijk aan waar onze medewerker de container moet plaatsen. Als je wel thuis bent, dan kan je dit ook aangeven bij de bestelling, maar dan is dit niet nodig. Op deze manier kan je de medewerker duidelijk instructies geven waar de container moet komen te staan. We merken dan ook uit ervaring dat dit het beste werkt.