Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Puincontainer huren Den Bosch

Puinafval container huren in de buurt van Den Bosch? Van den Noort levert de container bij jou aan de deur!

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Puincontainer nodig in Den Bosch?

Bij Van den Noort bestel je gemakkelijk een puincontainer om stenen en tegels in af te voeren. Wij leveren de container op de afgesproken datum en jij geeft aan wanneer wij de container weer op kunnen komen halen. Heb je vragen over het brengen of ophalen van de container? Neem gerust contact met ons op!

Wat mag er in de puincontainer in Den Bosch?

Niet alles mag in een puincontainer worden gedeponeerd. Bekijk onze acceptatievoorwaarden van de puincontainer om zeker te weten dat je de juiste container kiest. De puincontainers zijn bedoeld voor materiaal dat afkomstig is van gesloopte beton- en metselwerkconstructies en/of nieuwbouwprojecten, waarvan de hoofdcomponenten voornamelijk bestaan uit steen of steenachtig materiaal. Bij Van den Noort kunt u ook kiezen voor een grofvuilcontainer, bouwafval container, groenafval container of een rolcontainer.

Een puincontainer in Den Bosch huren?

Puincontainers zijn er in allerlei soorten en maten. Van 3,5 m3 tot 11m3. Heb je de juiste container voor jouw project gevonden? Kies een afleverdatum en reken de huur voor deze container dan af via iDeal. Wij gaan je bestelling nu verwerken, zodat de container op de afgesproken dag bij jou voor de deur staat! Heb je nog een voorkeur qua tijdstip van bezorgen? Geef dit dan aan in het ‘opmerkingen’ veld. We kunnen niks garanderen, maar we doen ons uiterste best om iedereen van maatwerk te voorzien.