Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval container huren Den Bosch

Bouwafval container huren in de buurt van Den Bosch? Van den Noort levert de bouwafval container bij jou aan de deur!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Bouwafval container nodig in Den Bosch?

Ben je bezig met een verbouwing? Dan is het handig om een bouwafval container voor de deur te hebben staan! Bij Van den Noort bestel je gemakkelijk en snel een bouwafval container. Wij zorgen dat de container op de afgesproken datum voor de deur staat. En natuurlijk halen wij de volle container ook weer op! Heb je vragen over het brengen of ophalen van de container? Neem gerust contact met ons op!

Wat mag er in een bouwafval container in Den Bosch

Bij een verbouwing komt er veel gemengd sloopafval vrij zoals puin, isolatiemateriaal, hout, glas en kunststof. Veel van deze afvalsoorten mogen in de bouwafval container. Wil je precies weten welke materialen in de bouwafvalcontainer gedeponeerd mogen worden? Bekijk dan onze acceptatievoorwaarden voor een bouwafvalcontainer. Als jouw type afval niet in de bouwcontainer mag, dan kan je bij Van den Noort ook kiezen voor een grofvuilcontainer, puincontainer, groenafval container of een rolcontainer.

Een bouwafval container in Den Bosch huren?

Bij Van den Noort heb je de keuze uit verschillende formaten bouwafval containers, variërend van 3,5 m3 tot 11 m3. Wanneer je de juiste container voor jouw project gevonden hebt, bestel je de bouwafval container gemakkelijk online. Jij kiest de gewenste afleverdatum en wij gaan voor je aan het werk zodat de container op de gewenste leverdatum voor de deur staat. Heb je nog een voorkeur qua tijdstip van bezorgen? Geef dit dan aan in het ‘opmerkingen’ veld. We kunnen niks garanderen, maar we doen ons uiterste best om iedereen van maatwerk te voorzien.