Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Groenafval container huren Den Bosch

Groenafval container huren in de buurt van Den Bosch? Van den Noort levert de groenafval container bij jou aan de deur!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Op zoek naar een groenafvalcontainer in Den Bosch?

Heeft de tuin een stevige onderhoudsbeurt gehad? Al je tuinafval ruim je gemakkelijk op met een groenafval container. De groenafvalcontainer bestel je eenvoudig en snel bij Van den Noort. Jij kiest de datum, wij zetten de groenafval container voor de deur. Wij komen de volle container uiteraard ook weer ophalen. Heb je vragen over de tuinafval container? Neem gerust contact met ons op!

Welk afval mag in de groenafval container? 

Na een verbouwing of flinke snoeibeurt van de tuin kan de tuin vol liggen met groenafval. Takken, bladeren, struiken, boomstammen en ander groenafval dat afgevoerd mag worden. Daarvoor bestel je gemakkelijk een groenafval container bij Van den Noort. Meer weten over groenafval? Bekijk onze acceptatievoorwaarden voor het huren van een groenafval container. Van den Noort kan je ook kiezen voor andere type containers. Zo staan wij bij elk project voor je klaar.

Een groenafval container in Den Bosch huren?

Hoe groot de container moet zijn hangt af van de hoeveelheid groenafval dat uit de tuin komt. Bij Van den Noort bieden we containers in verschillende formaten, variërend van 3,5 m3 tot 11 m3. Zo is er altijd een container die bij jouw project past. Bestel de container gemakkelijk online en kies de gewenste afleverdatum. Wij zorgen ervoor dat de container op de gewenste datum op de stoep staat.