Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Grofvuil container huren Den Bosch

Grofvuil container huren in de buurt van Den Bosch? Van den Noort levert de grofvuil container bij jou aan de deur!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Een grofvuil container nodig in Den Bosch?

Ben je aan het verhuizen/ontruimen of gewoon aan een nieuw interieur toe? Met een grofvuilcontainer voor de deur ruim je gemakkelijk jouw grofvuil op. Zo ben je snel af van je oude meubilair, vloerbedekking en ander huisraad. Een grofvuilcontainer bestel gemakkelijk online bij Van den Noort. Jij kiest de afleverdatum, wij zetten de container voor de deur. 

Wat mag er wel en niet in een grofvuil container?

Huisraad/grofvuil is een breed begrip. Dit betekent niet dat alle afval zomaar in de grofvuil container gedeponeerd mag worden. Onder grof huishoudelijk afval vallen alle afvalstoffen afkomstig uit particuliere huishoudens. De reststoffen zijn na sortering niet meer recyclebaar. Denk hierbij aan meubels, vloerbedekking, bed ombouw etc. 

Matrassen zijn juist niet toegestaan in de grofvuil container. Ook giftige stoffen zoals verfresten, kitspuiten en asbesthoudende materialen zijn niet toegestaan. Meer weten over wat wel en niet in een grofvuil container mag? Bekijk onze acceptatievoorwaarden van een grofvuil container om zeker te zijn dat uw huisraad in dit type container gedeponeerd mag worden. 
Voor ander type afval heeft Van den Noort ook een ruim assortiment aan containers:

Een grofvuil container huren in de buurt van Den Bosch?

Bij Van den Noort bieden wij grofvuil container aan van verschillende volumes, variërend van 3,5 m3 tot 11 m3. Zo is er voor elk project een geschikte grofvuil container. De container bestel je gemakkelijk en snel online. Wij leveren de container op de gewenste afleverdatum.