Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Afvalcontainer huren

Afvalcontainer huren

Een afvalcontainer huren is handig voor allerlei soorten afval. Deze bak kan ingezet worden voor allerlei soorten projecten. Bent u bijvoorbeeld bezig met de verbouwing of renovatie van uw woning? Dan kan er een hoop bouwafval uit uw huis komen. Met een afvalcontainer voor de deur kunt u gemakkelijk al uw puin inzamelen en weer laten verwerken door Van den Noort. Hierdoor hoeft u zelf niet meer naar de milieustraat te rijden met uw aanhanger om uw vuil weg te brengen.

Producten 1-12 van 37

per pagina

Producten 1-12 van 37

per pagina

Afvalcontainers in verschillende maten

Niet alleen voor puinafval is de afvalcontainer een uitkomst. Ook wanneer u de tuin aan het snoeien bent kunt u al uw tuin- en groenafval kwijt in een afvalcontainer. Met overslaglocaties op diverse plekken in Noord-Brabant is er altijd een afvalcontainer bij u in de buurt. In ons assortiment vindt u afvalcontainers in allerlei soorten en maten. Zo kunnen we voor elke afvalstroom een geschikte container aan u aanbieden. Onze afvalcontainers zijn beschikbaar in onder meer de volgende maten:

Naast de verschillende afmetingen afvalcontainers zijn de containers ook beschikbaar in open en gesloten varianten. De gesloten afvalcontainers zijn prettig voor licht materiaal dat snel weg kan waaien, zoals papier en karton. Ook als u bijvoorbeeld veel restafval hebt wat overlast kan veroorzaken, is het huren van een gesloten afvalcontainer een uitkomst. Deze kan tevens optioneel worden voorzien van een slot. Welke container u nodig hebt, hangt dus af van uw wensen en de afvalstroom.

Welk afval mag je weggooien in een gehuurde afvalcontainer?

Er zijn verschillende afvalstromen die in een afvalcontainer mogen worden gedeponeerd. Bij Van den Noort in Dongen hebben we hier verschillende containers voor, waaronder containers voor huishoudelijk afval en grofvuil, bouw- en sloopafval, tuinafval en houtafval. Voor het huren van een afvalcontainer is het belangrijk om te weten dat er bepaalde afvalstromen zijn die niet in de container mogen worden gegooid. Denk hierbij aan gevaarlijke afvalstoffen, elektrische apparaten, accu’s, medicijnen en verfblikken. Deze afvalsoorten moeten bij een milieustraat worden ingeleverd. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het afval van uw project aansluit bij de door u gekozen container, dan kunt u onze acceptatievoorwaarden doorlezen.

De voordelen van een afvalcontainer huren

Er zijn verschillende voordelen aan het huren van een afvalcontainer in plaats van het zelf wegbrengen van afval. Het huren van een container biedt allereerst een groot gemak. U hebt namelijk niet alleen een centrale plek om al het afval in te deponeren, maar u hoeft ook geen aanhanger te huren en op en neer te rijden naar een milieustraat. Daarnaast kunt u met het huren van een container ook geld besparen. Als containerverhuurder met bijna tachtig jaar aan ervaring, vindt u bij ons altijd de oplossing die u zoekt. Daarnaast draagt u door het huren van een afvalcontainer bij Van den Noort bij aan een beter milieu. Doordat wij uw afval in eigen beheer in Dongen verwerken, worden er minder CO², brandstof en andere schadelijke stoffen uitgestoten.

Huur een afvalcontainer via onze webshop of vraag een offerte aan

De afvalcontainers kunt u bij Van den Noort huren voor een periode van dertig dagen. Op de afgesproken dag komen wij de afvalcontainer weer bij u ophalen. Dit is zelfs al mogelijk na één dag. Ook op zaterdag halen wij de container bij u op. U kunt voor het ophalen van de container het ophaalformulier invullen. Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0162 372 550. U kunt ook e-mailen naar contact@vandennoort.nl. Wij helpen u graag verder.