Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Afvalcontainer huren

Producten 1-12 van 82

per pagina

Producten 1-12 van 82

per pagina

Een afvalcontainer is handig voor allerlei soorten afval. Deze afvalbak kan ingezet worden voor allerlei soorten gelegenheden. Bent u bijvoorbeeld bezig met de verbouwing of renovatie van uw woning? Dan kan er een hoop bouwafval uit uw huis komen. Met een afvalcontainer voor de deur kunt u gemakkelijk al uw puin deponeren. U hoeft zelf niet meer naar de milieustraat te rijden met uw aanhanger om uw vuil weg te brengen.

Maar niet alleen voor puin is de afvalcontainer een uitkomst. Ook wanneer u de tuin aan het snoeien bent kunt u al uw tuinafval en groenafval kwijt in de afvalcontainer.

Afvalcontainers in verschillende maten

Bij Van den Noort hebben we afvalcontainers in allerlei soorten en maten. Zo kunnen we voor elk afvalsoort een geschikte container aan u aanbieden. Onze afvalcontainers zijn er in de maten:

Naast de verschillende afmetingen afvalcontainers zijn de containers ook beschikbaar in open en gesloten varianten. De gesloten afvalcontainers zijn prettig voor licht materiaal dat snel weg kan waaien zoals papier en karton. Maar ook wanneer u de container hygiënisch af wilt sluiten met bijvoorbeeld veel restafval.

Welk afval mag er in een afvalcontainer?

Er zijn verschillende afvalsoorten die in een afvalcontainer mogen worden geplaatst. Bij Van den Noort hebben we hier verschillende containers voor waaronder containers voor huishoudelijk afval, grofvuil, bouw- en sloopafval, tuinafval en houtafval. Voor het huren van een afvalcontainer is het belangrijk om te weten dat er bepaalde afvalsoorten zijn die niet in de container mogen worden geplaatst. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld gevaarlijke afvalstoffen, elektrische apparaten, medicijnen en verfblikken. Deze afvalsoorten moeten bij een milieustraat worden ingeleverd. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat het afval van jouw project aansluit bij de door jouw gekozen container, dan kan je onze acceptatievoorwaarden doorlezen. Voor een kort overzicht verwijzen we je graag door naar ons blog: Wat voor container heb ik nodig? Mist hierin het type afval die voornamelijk bij jouw project vrijkomt. Dan kan je ook altijd contact met ons opnemen.

De voordelen van een afvalcontainer huren

Er zijn verschillende voordelen aan het huren van een afvalcontainer in plaats van het zelf wegbrengen van afval. Het huren van een container biedt allereerst een ongekend gemak. Je hebt namelijk niet alleen een centrale plek om al jouw afval in te deponeren, maar je hoeft ook geen aanhanger te huren en op en neer te rijden naar een milieustraat. Daarnaast kan je met het huren van een container ook geld besparen. Afvalcontainer bedrijven hebben verschillende maten containers, zodat je alleen hoeft te betalen voor de hoeveelheid afval die je produceert. Het een en weer reizen naar een milieustraat neemt daarnaast ook stiekem veel verborgen kosten met zich mee, zeker wanneer je ver van een woont. Als laatst zorg je door het schreiden van het afval voor een beter milieu. Door de afvalcontainer te huren hoeft er ook maar een enkele keer van en naar de recycling fabriek te worden gereden. Dit betekent minder uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen in de lucht.

Afvalcontainer huren bij Van den Noort

De afvalcontainers kunt u bij Van den Noort huren voor 30 dagen. Op de afgesproken dag komen wij de afvalcontainer weer bij u ophalen. Dit is zelfs al mogelijk na één dag. Ook in het weekend kunnen wij de container voor ophalen. U kunt voor het ophalen van de container het ophaalformulier invullen. Met overslaglocaties op diverse plekken in Noord-Brabant is er altijd een afvalcontainer bij u in de buurt. Heeft u vragen over het huren van een container of wilt u meer weten over de soorten afval die in een afvalcontainer mogen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.