Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Wat mag gratis naar de milieustraat?

Wat mag gratis naar de milieustraat?

Geplaatst op: 13 mei 2012


Van den Noort is hét recyclingsbedrijf van Brabant. Bij ons kunt u terecht voor zowel zakelijke als particuliere verhuur van containers, maar u bent ook van harte welkom op ons terrein wanneer u zelf uw afval wilt storten. Kom langs op onze locaties in Dongen of Waalwijk en zorg ervoor dat uw afval gesorteerd, gerecycled en vervolgens verwerkt wordt tot de basis voor nieuwe grondstoffen. Let op: we accepteren niet ieder type afval. Een groot aantal gevaarlijke stoffen stort u bijvoorbeeld bij de milieustraat in uw gemeente, vaak zonder extra kosten. In onderstaande opsomming leest u wat u per gemeente gratis mag wegbrengen.

De milieustraat in Tilburg

Bij de milieustraat in Tilburg heb je een milieupas nodig. Met deze milieupas kan je maximaal twaalf keer per jaar de milieustraat bezoeken. Ze nemen hier verschillende soorten afval gratis af die niet in een van onze containers mogen, waaronder:

  • Asbest en/of asbestverdachte materialen
  • Autobanden
  • Matrassen
  • Tapijt

De milieustraat in Breda

Voor de milieustraat in Breda heb je geen milieupas nodig. De voorwaarde is wel dat je een inwoner bent van de gemeente Breda of een geldig huur- of koopcontract hebt binnen deze gemeente. Voor particulieren is het inleveren van afval bij de milieustraat in Breda gratis. Er kan dan ook worden gedacht aan bovenstaand afval wat niet in een afvalcontainer mag, zoals:

  • Asbest en/of asbestverdachte materialen
  • Autobanden
  • Matrassen
  • Tapijt

De milieustraat in Den Bosch

Bij de milieustraat in Den Bosch is een pas aan te raden en kost het wegbrengen van afval standaard geld. Bij vertonen van een pas zijn de kosten € 0,16 per kilo afval. Zonder pas betaal je een hoger tarief per kilo. Ook bij het vertonen van een pas uit een andere gemeente betaal je de volledige € 0,27 per kilo.

Kom langs bij ons in Dongen of Waalwijk

Wat echter nog makkelijker is, is om een afvalcontainer te huren. Hier past misschien niet elk afval in, maar hierdoor hoef je niet op en neer te rijden met een aanhangwagen. Zo bespaar je ook kosten aan brandstof. Bekijk het aanbod via onze webshop en bestel een container. Zo hoef je bij een groot project jouw erf niet af en komen we jouw volle container op afspraak weer ophalen.