Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Afvalcontainer 6m3

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

De container van 6 m3 is een van de populairste containers. De grootte, die geschikt is voor bijna ieder particulier project, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en past op vrijwel iedere oprit of parkeerplaats. Dit maakt de container van 6 m3 dan ook zo populair. De container staat ook wel bekend als een 6000 liter container of 6 kuub container. Deze containers hebben allemaal dezelfde inhoud. De 6 m3 container is uiteraard ook beschikbaar bij Van den Noort. Bij Van den Noort heb je de keuze uit containers voor verschillende soorten afval. Zo is er altijd wel een 6 m3 container te vinden die bij jouw project past.

Over de 6 m3 afvalcontainer

De afvalcontainer heeft een afmeting van L350 cm x B185 cm x H100 cm. Bij Van den Noort staan we bekend om onze duurzame manier van recyclen. Het afval wat je daarom in deze container stopt, wordt volledig gescheiden en waar kan hergebruikt. Zo is de 6 m3 container niet alleen een gemak voor elk serieus project, maar ook een duurzame oplossing voor jouw afval.

Container van 6 kuub huren bij Van den Noort

Wil je de 6 m3 container huren bij Van den Noort? Bestel dan gemakkelijk online. Bij Van den Noort staan we naast onze duurzame afvalverwerking ook bekend om onze razendsnelle levering en hoogstaande service. Zo kunnen we in veel gevallen de dag na bestelling de container al komen bezorgen. Komt een ander moment beter uit? In overleg is bij Van den Noort veel mogelijk. We maken graag van jouw project een succes!