Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Houtafval

HOUTAFVAL

Bent u op zoek naar een container voor houtafval die u kunt huren gedurende uw project? Zowel voor zakelijke als particuliere klanten biedt Van den Noort een uitgebreid aanbod aan containers aan voor het laten afvoeren van hout. Welke container u nodig hebt, hangt af van het type en de hoeveelheid afval dat u wilt afvoeren. Het ophalen van uw container, inclusief dertig dagen huur, zijn inbegrepen in de prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden of plaats direct uw bestelling via de webshop.

Producten 13-13 van 13

per pagina

Producten 13-13 van 13

per pagina

Gooi uw houtafval eenvoudig weg door een container te huren

Wilt u houtafval laten afvoeren in een container? Voor particulieren bieden we een assortiment aan containers aan met een inhoud van 3,5m³ tot en met 11m³. Het zakelijke aanbod, dat uitsluitend door middel van een offerteaanvraag te huren is, reikt tot houtafvalcontainers met een inhoud tot en met 40m³. Zo kunnen we aan ieders afvalinzamelingsverzoek voldoen. Het inzamelen van houtafval doen we bij Van den Noort in verschillende categorieën:

  • Gemengd houtafval (AB-hout)
  • Onbehandeld houtafval (A-hout)
  • Geschilderd of geplastificeerd houtafval (B-hout)
  • Geïmpregneerd houtafval (C-hout).

Bent u benieuwd wat u niet of wel mag weggooien in een houtafvalcontainer? Onder andere rooi- en snoeihout, fruitkistjes en hout afkomstig van brandschade zijn niet toegestaan in deze container. Voor meer informatie kunt u de acceptatievoorwaarden raadplegen.

Laat u door ons adviseren

Bestel vandaag nog de juiste container voor het laten afvoeren van uw houtafval. Geef tijdens het bestelproces aan op welke datum u de container geleverd wilt. Ons team zal er vervolgens alles aan doen om aan uw verzoek te voldoen! Wilt u vanuit uw onderneming of organisatie een afvalcontainer huren? In dat geval verwijzen wij u vriendelijk door naar ons zakelijk aanbod aan containers. Bel naar 0162 372 550 indien u vragen heeft of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl voor contact met een van onze afvalspecialisten. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor een optimale afvalinzameling en -verwerking.