Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Grondafval

Vraag uw offerte aan voor een grondafvalcontainer

Bent u bezig met een bouwproject, tuinrenovatie of een grote opruiming en heeft u een efficiënte manier nodig om uw grondafval te laten afvoeren? Als specialist in afvalinzameling, sortering en verwerking helpt Van den Noort in Dongen u graag verder, ongeacht uw afvalvraagstuk. Met bijna tachtig jaar aan ervaring begrijpen we de behoeften van zowel kleine als grote (zakelijke) klanten en bieden we een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing aan voor allerlei afvalstromen, waaronder afvalcontainers voor grondafval. Ontdek de voordelen van onze zakelijke dienstverlening.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Waarom een grondafvalcontainer huren?

Bekijk ons zakelijke assortiment aan containers voor het laten afvoeren van grondafval. Kies uit containers met een kubieke inhoud variërend van 3,5m³ tot en met 15m³. Laat ons weten hoe groot uw project is en welke type grondafval u wilt verwijderen. We adviseren u graag over de juiste containermaat. Het zakelijk huren van een grondafvalcontainer bij Van den Noort biedt tal van voordelen. Het helpt u om:

  • Tijd te besparen: geen eindeloze ritten naar de vuilstort meer. Dit doen wij voor u! Al uw grondafval wordt op één plek verzameld en gesorteerd voor een efficiënte afvalverwerking.
  • Geld te besparen: onze tarieven zijn transparant, zonder verborgen kosten. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Onze afvalspecialisten adviseren u onder andere over de juiste afvaloplossing voor uw situatie, waardoor een efficiënte afvalinzameling gegarandeerd is.
  • Het milieu te beschermen: wij zorgen voor een milieuvriendelijke inzameling en verwerking van uw grondafval, zodat u bijdraagt aan een circulaire toekomst. We zijn constant bezig met het verduurzamen van ons materieel en wagenpark zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Samen met Van den Noort op weg naar de toekomst!

Hoe vraagt u een offerte aan?

Het aanvragen van een offerte voor een grondafvalcontainer of een container voor een andere afvalstroom is eenvoudig en snel. Volg deze stappen:

  1. Kies de container die voldoet aan uw wensen en klik op ‘Voeg toe aan offerte’. Doe dit voor alle containers waarvoor u een prijsopgaaf wilt aanvragen.
  2. Ontvang uw offerte: binnen de kortste keren ontvangt u een gedetailleerde offerte op maat, inclusief prijsinformatie over de grondafvalcontainer en leveringsdata.
  3. Bevestig uw bestelling: als u akkoord gaat met onze offerte, bevestigt u uw bestelling en regelen wij de levering van de grondafvalcontainer op uw gewenste locatie

Kies voor duurzaam grondafval inzamelen

Het aanvragen van een offerte voor een grondafvalcontainer bij Van den Noort in Dongen is de slimme keuze voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw grondafvalverwijdering. We staan klaar om u te assisteren en u een offerte te bezorgen die aan uw specifieke afvalbehoeften voldoet. Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over onze certificeringen? Neem contact met ons op: bel ons via 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen.