Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval en sloopafval

Bouwafval en sloopafval eenvoudig afvoeren

Het laten afvoeren van uw sloopafval laat u met een gerust hart over aan Van den Noort. Wij leveren al tientallen jaren de beste service aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Ons zakelijk aanbod aan containers, bijvoorbeeld voor het laten afvoeren van bouwafval, is zeer uitgebreid. Kies de juiste afvalstroom en de grootte van de container en dien uw offerte in. Wij komen de container op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie afleveren.

Producten 1-12 van 14

per pagina

Producten 1-12 van 14

per pagina

Wat verstaan wij onder bouw- en sloopafval?

Bouwafval of sloopafval is gemengd afval dat vrijkomt bij respectievelijke bouwen, renoveren en slopen van woningen of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal, puin, kunststof, hout, karton, ijzer en glas. Voor meer informatie over wat u wel of niet in de bouwcontainer mag gooien, verwijzen we u graag door naar onze acceptatievoorwaarden. In ons offerteaanbod vindt u een variatie aan afzetcontainers voor het inzamelen en afvoeren van bouwafval. U kunt een container huren van 3,5m³ tot en met 40m³. Ook heeft u voor andere afvalstromen dan bouw- en sloopafval de optie om te kiezen voor een rolcontainer. Bijvoorbeeld voor het inzamelen van papier & karton, flessenglas of bedrijfsafval. Deze kunt u regulier laten ledigen per twee of vier weken. Zo bieden we voor iedere zakelijke klant, klein of groot, de juiste inzamelingsmogelijkheden.

Draag bij aan een circulaire economie

Wilt u uw sloopafval zorgeloos laten afvoeren? Vraag direct een offerte aan voor een bouwcontainer die voldoet aan uw wensen. Op ons terrein in Dongen wordt uw afval gesorteerd en waar mogelijk gerecycled zodat deze weer verwerkt kunnen worden tot nieuwe grondstoffen. Zo draagt de inzameling van het afval veroorzaakt door uw onderneming bij aan een circulaire economie. Bel met een van onze afvalexperts via 0162 372 550 of bereik onze klantenservice door te e-mailen naar contact@vandennoort.nl. U wordt met plezier voorzien van persoonlijk advies over onze verschillende bouwafvalcontainers en andere onderdelen binnen onze zakelijke dienstverlening.