Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Archiefpapier

Archiefpapier

Wilt u een rolcontainer huren om uw archiefpapier te laten afvoeren? Bij Van den Noort in Dongen vindt u een compleet assortiment aan afzetcontainers, rolcontainers, ondergrondse containers, perscontainers en meer, inclusief een archiefpapiercontainer voor uw vertrouwelijke papieren. Met bijna tachtig jaar aan ervaring in het vak, weten wij als geen ander uw zakelijk afvalvraagstuk op te lossen. Bekijk het aanbod voor een rolcontainer voor archiefpapier, dien uw offerte in en ontvang van ons een scherpe prijs.

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Huur een rolcontainer om archiefpapier af te voeren

Uw archiefpapier met vertrouwelijke informatie wordt altijd met beleid afgevoerd en volledig vernietigd. Zo bent u er zeker van dat uw bedrijfsinformatie niet in handen van derden terechtkomt. Produceert uw onderneming een grote hoeveelheid papierafval? U heeft de keuze uit rolcontainers in verschillende maten, variërend van 240 liter (kliko-formaat) tot 1100 liter. Heeft u behoefte aan een grotere container voor het afvoeren van archiefpapier? Kies dan een gesloten afzetcontainer van 11m³, 14m³, 15m³ of 20m³. Zo bent u er zeker van dat u van al uw afval kwijt bent en dat het niet weg kan waaien zodra het is weggegooid. Weet u niet zeker welke container u nodig heeft? Onze afvalexperts adviseren u graag over uw afvalmanagement en de eventuele verbeteringen die toe te passen zijn.

Ga voor een duurzame samenwerking op het gebied van afvalmanagement

Het af laten voeren van archiefpapier laat u over aan de professionals van Van den Noort in Dongen. Met onze expertise in het inzamelen, sorteren en verwerken van afval, werken we aan een toekomst met een circulaire economie. Daarnaast werkt Van den Noort sinds 2017 energieneutraal door de stroomopwekking van zonnepanelen op ons terrein. Wilt u ook deel uitmaken van een duurzame afvalinzameling? Vraag een offerte aan voor een rolcontainer of afzetcontainer voor archiefpapier of een andere afvalstroom. Neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl We kijken uit naar een duurzame samenwerking!