Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Van den Noort regelt alles omtrent zakelijk afvalmanagement. Wij zijn al tientallen jaren een betrouwbare naam in Midden- en Zuid-Nederland als het gaat om containerverhuur, afvalinzameling, afvalverwerking en de handel in zand en puingranulaat. Creëert u als onderneming een hoop bedrijfsafval? Bekijk dan ons aanbod aan bedrijfsafvalcontainers voor zakelijke klanten en vraag een offerte aan voor meer informatie. Wij gaan graag voor u aan de slag. Onder onze zakelijke klanten horen onder andere kleine en grote bedrijven, scholen, stichtingen en overheidsinstellingen.

Producten 1-12 van 21

per pagina

Producten 1-12 van 21

per pagina

Een bedrijfsafvalcontainer huren voor zorgeloos afvalmanagement

Maak gebruik van een van de vele bedrijfsafvalcontainers uit ons zakelijk aanbod en laat allerlei soorten bedrijfsafval door ons afvoeren en sorteren. U heeft de keuze uit vier categorieën:

De bedrijfsafvalcontainer die u bij ons kan huren, kunt u laten ledigen wanneer het u uitkomt. Ook kunnen we een schema afspreken voor het regulier laten ledigen van de container. Zo weet u zeker dat het laten afvoeren van uw bedrijfsafval zonder problemen verloopt. Als u de offerteaanvraag indient, zal een van onze afvalexperts zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw onderneming of organisatie te bespreken.

Leer meer over onze zakelijke diensten

Zoekt u naar een partij die uw afvalmanagement compleet uit handen neemt? Wij bieden een ruim aanbod aan containers voor onder meer bedrijfsafval, papier en karton en andere afvalstromen. Daarnaast kunt u bij ons vertrouwen op jarenlange ervaring, flexibiliteit en één aanspreekpunt met korte lijntjes. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen over een bepaalde bedrijfsafvalcontainer? Stel ons uw vragen door te bellen naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl. Wij helpen u graag verder.