Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Papier en Karton

Container voor papier en karton

Zoekt u als onderneming nog een oplossing voor de afvalinzameling van papier en karton? Met een rolcontainer of afzetcontainer van Van den Noort, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw afvalmanagement. In ons zakelijk assortiment vindt u voor de inzameling van papier en karton onder andere rolcontainers, afzetcontainers, ondergrondse containers, gaascontainers en perscontainers. Vraag een offerte aan voor het laten afvoeren van uw papier of bespreek met ons wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie.

Producten 1-12 van 16

per pagina

Producten 1-12 van 16

per pagina

Een offerte aanvragen voor een van onze papiercontainers

Waarom huurt u een papiercontainer voor uw zakelijk afvalmanagement bij Van den Noort in Dongen? Wij zorgen voor één vast aanspreekpunt, flexibele mogelijkheden en hoogwaardige service. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de ledigingen van uw containers en houdt u het overzicht. Bovendien kunt u altijd op onze afvalexperts terugvallen voor advies over specifieke, zakelijke afvalvraagstukken. Wilt u het papierafval van uw onderneming, stichting, school of overheidsinstelling laten afvoeren? Bekijk de verschillende containers, rolcontainers of andere varianten. Een voorbeeld hiervan is de perscontainer voor karton en papier. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het afval in de container geperst. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de capaciteit van de container doordat de loze ruimte gevuld wordt met afval. Door deze container in te zetten, wordt er ook weer bespaard op transportkosten, wat weer bijdraagt aan een duurzame afvalinzameling.

Kies ook voor professionele afvalinzameling voor uw papier en karton

Dien een offerteaanvraag in voor het laten afvoeren van uw papier en karton en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een maatwerkoplossing. Bent u benieuwd naar onze complete dienstverlening of wilt u naast een container voor papier en karton ook andere afvalstromen laten inzamelen? Als afvalexpert met meer dan 75 jaar aan ervaring, adviseren we u graag over allerlei opties. Bel ons via 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl voor persoonlijke service.