Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Plastic-folie

Plastic folie

Vraag een offerte aan voor een container voor transparante plastic-folie. In het assortiment van Van den Noort in Dongen vindt u een uitgebreid aanbod aan afzet- en perscontainers voor het inzamelen en laten afvoeren van transparant LDPE-materiaal, ofwel plastic-folie. Met bijna tachtig jaar aan ervaring rekent u op onze expertise op het gebied van afvalmanagement. Kies het formaat container dat past bij de hoeveelheid afval dat uw onderneming produceert en een van onze afvalspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Producten 1-12 van 15

per pagina

Producten 1-12 van 15

per pagina

Wat mag u wel en niet afvoeren in een container voor plastic-folie?

Onder plastic-folie verstaan we LDPE-materiaal zoals zakken, krimphoezen, buisfolie, stretchfolie, rekwikkelfolie en alle overige transparante plastic-folies. Wanneer u plastic-folie wilt laten afvoeren, dient u het afval weg te gooien in een goed dichtgebonden plastic zak. Deze zakken vindt u in diverse maten in ons aanbod, net als zakhouders. Let er wel goed op dat het plastic-folie niet verontreinigd is en droog is. Folie van stuc- en spuitwerk of met draad mag niet weggegooid worden in een plastic-foliecontainer. Ook gekleurde folie en bubbeltjesfolie dient u in een andere container weg te gooien. Wilt u meer weten over wat u wel en niet mag laten afvoeren in een container voor deze afvalstroom? Raadpleeg de acceptatievoorwaarden of neem contact op met onze klantenservice indien u twijfelt.

Ontvang advies van een van onze specialisten

Wilt u een container huren om plastic-folie te laten afvoeren? Wij helpen u graag verder. Ons zakelijk aanbod is uitsluitend te bestellen door middel van een offerteaanvraag. Op deze manier kunnen we goed uw afvalbehoeften doornemen en samen tot een complete oplossing komen voor het afvalmanagement van uw onderneming. Heeft u een vraag over het bestellen of ontvangt u graag advies van een van onze specialisten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl