Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Puinafval

Puinafval

Wilt u puinafval laten afvoeren in een container? Van den Noort in Dongen helpt u met de inzameling en verwerking van puin en allerlei andere afvalstromen. Als specialist in afvalmanagement zijn wij uw partner op het gebied van afvalinzameling en afvalsortering. Naast het verhuur van afvalcontainers, handelen wij al bijna tachtig jaar in zand en puingranulaat. Klik op de puincontainer waar u interesse in heeft en dien vandaag nog een offerteaanvraag bij ons in. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een scherp geprijsd aanbod voor uw gekozen puinbak.

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Een puincontainer huren voor al uw puinafval

In ons assortiment voor zakelijke relaties bieden we zes verschillende maten aan voor een puinbak, enkel te huren door middel van een offerteaanvraag. Kies voor een project met relatief weinig afval bijvoorbeeld voor een puincontainer met een inhoud van 3,5m³. Verwacht u veel puinafval te willen afvoeren? Kies dan bijvoorbeeld voor een puinbak van 10m³, 11m³ of 14m³. Daarnaast bieden we ook mooie tussenmaatjes aan, zoals de afvalcontainer van 6m³ of 7m³. Zo kunt u altijd iets vinden in ons assortiment dat past bij uw specifieke afvalvraagstuk. Uw gehuurde container leveren we bij u op locatie af wanneer u wenst, ook de volgende dag al. De container mag volgeladen worden tot maximaal 20cm boven de rand. Twijfelt u of uw afval onder de afvalstroom puin valt? Bekijk onze acceptatievoorwaarden zodat u zeker weet dat u de juiste container voor uw puinafval huurt.

Maak gebruik van een vast aanspreekpunt en korte lijntjes

Dien een offerteaanvraag in voor de puincontainer die aansluit bij de afvalmanagement van uw onderneming, stichting of organisatie. Een van onze afvalspecialisten zal na het indienen van uw offerte voor een puinbak contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vanaf dit punt profiteert u ook van korte lijntjes en één vast aanspreekpunt. Heeft u zelf een vraag of wilt u direct met een van ons spreken? Wij zijn binnen kantoortijden bereikbaar via 0162 372 550 of contact@vandennoort.nl.