Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Inhaaldagen 2024

Inhaaldagen 2024

Geplaatst op: 15 mrt 2024


Jaarlijks informeren wij u graag tijdig over de afwijkende ledigingsdagen. Tijdens de nationale feestdagen zijn wij namelijk genoodzaakt om een aantal routes aan te passen. Uiteraard bieden wij u graag een alternatieve lediging aan om eventuele ongemakken voor u te minimaliseren en onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. 

Inhaaldagen 2024

Op onderstaande dagen blijven onze vrachtwagens in de stalling staan. Het is in principe niet mogelijk om de inhaallediging op een andere dag te plannen dan de aangegeven inhaaldatum. Uiteraard zijn wij wel bereid om te allen tijde met u mee te denken voor een oplossing welke binnen onze mogelijkheden past.

Feestdag

Inhaaldatum

Tweede paasdag - maandag 1 april zaterdag 30 maart
Koningsdag - zaterdag 27 april n.v.t.
Hemelvaartsdag - donderdag 9 mei zaterdag 11 mei
Tweede pinksterdag - maandag 20 mei zaterdag 18 mei
Eerste kerstdag - woensdag 25 december Op aanvraag*
Tweede kerstdag - donderdag 26 december Op aanvraag*


*Voor de kerstperiode inventariseren we over het algemeen vooraf de behoeften van onze klanten. Ook rekeninghoudend met eventuele bedrijfssluitingen tijdens de kerstvakantie. De betrokken klanten ontvangen hierover te zijner tijd rechtstreekse communicatie.

Ledigingsinstructies

Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw rolcontainer op bovengenoemde dag, op de voor onze chauffeur bereikbare plaats, buiten klaar te hebben staan. Wanneer u géén gebruik wilt maken van de alternatieve lediging, verzoeken wij u vriendelijk om dit te melden bij onze afdeling KOOP via 0162-372550 of koop@vandennoort.nl

Overige vragen

Mocht u vragen hebben over de inhaaldagen voor 2024, staan wij voor u klaar om u te informeren over uw persoonlijke situatie. U kunt contact met ons opnemen via 0162-372550.