Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Groenafval

Groenafval

Heeft u als ondernemer of bedrijf veel te maken met groenafval dat u wilt laten afvoeren? Huur een container voor groenafval bij Van den Noort in Dongen. Onder groenafval verstaan we onder meer (verkleind) plantsoen- en tuinafval. Denk hierbij aan organisch afval dat vrijkomt bij onderhouds- en snoeiwerkzaamheden van openbaar en particulier groen. Met bijna tachtig jaar aan ervaring omtrent afvalinzameling en -verwerking, weten we voor iedere klant de juiste oplossing te realiseren. Ongeacht de omvang van de geproduceerde afvalvolume door uw onderneming.

Producten 1-12 van 14

per pagina

Producten 1-12 van 14

per pagina

Laat uw groenafval door ons afvoeren door zakelijk een container te huren

Wilt u een container huren voor het inzamelen en laten afvoeren van uw groenafval? Gooi boomstammen, takken en struiken zorgeloos weg in een van de afzetcontainers uit ons zakelijke aanbod. Voor iedere hoeveelheid afval bieden wij de juiste container aan. Kies bij weinig groenafval bijvoorbeeld voor een container met een inhoud van 3,5m³ 6m³ of 7m³. Rekent u juist op veel groen- en tuinafval gedurende uw project? In dat geval adviseren we een grotere container. Deze bieden wij aan variërend van 11m³ tot en met 40m³. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het huren van een open of gesloten groencontainer. Een gesloten groencontainer zorgt ervoor dat uw afval niet weg kan waaien en tevens weerhoudt het andere mensen ervan om hun afval in uw container te werpen.

Huur een container voor groen- en tuinafval

Een groenafvalcontainer voor zakelijk gebruik kunt u uitsluitend zakelijk huren door middel van een offerteaanvraag. Kies de container of meerdere containers voor uw project en dien uw offerte in. Nadat uw aanvraag binnen is gekomen bij onze salesafdeling, neemt een van onze afvalspecialisten contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Let er bij het huren van een groencontainer wel op dat er niet meer dan 10% aanhangende grond weggegooid wordt in de bak. Neem bij vragen over de acceptatievoorwaarden contact met ons op door te bellen naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl. We kijken ernaar uit u van dienst te zijn.