Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Puinafval container huren Waalwijk

Heb je een puinafval container nodig in de buurt van Waalwijk? Van den Noort brengt de puinafval container bij jou op de stoep!

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Puincontainer nodig in Waalwijk

Bij Van den Noort kun je gemakkelijk een puincontainer bestellen om stenen en tegels af te voeren. Wij leveren de container op de afgesproken datum en halen deze weer op wanneer jij het aangeeft. Heb je behoefte aan extra informatie of vragen over het halen en brengen van de puincontainer? Neem dan contact op zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen!

Wat mag er in de puincontainer in Waalwijk?

De puincontainer is niet voor alle soorten puin of vuil geschikt. Om er zeker van te zijn dat de puincontainer bij jouw project past, kun je hier onze acceptatievoorwaarden van de puincontainer lezen. De container is bestemd voor materiaal dat komt van gesloopte beton en metselwerken en/of nieuwbouwprojecten, waarvan het voornamelijk bestaat uit steen of steenachtig materiaal. Past de puincontainer niet bij jouw project? Bij Van den Noort bieden we ook een grofvuilcontainer Waalwijk, groenafval container Waalwijk, rolcontainer Waalwijk of een bouwafval container Waalwijk.

Een puincontainer in Waalwijk huren?

We hebben een ruim aanbod puincontainers waardoor u kunt kiezen tussen verschillende soorten en maten variƫrend van 3,5 m3 tot 11m3. Heb je de perfecte container voor jouw project al gevonden? Kies dan de afleverdatum die je het beste uitkomt en betaal de container via iDeal. Wij gaan meteen aan de slag met je bestelling zodat de container op de gewenste dag bij jou klaar staat! Heb je ook een voorkeurstijd voor het bezorgen van de container? Laat het ons weten via het 'opmerkingen' veld. We kunnen het je niet garanderen, maar we gaan er alles aan doen om je van maatwerk te voorzien.