Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Groenafval container huren Waalwijk

Wil je een groenafval container huren in Waalwijk of omstreken? Van den Noort levert jouw gewenste groenafval container op locatie!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Op zoek naar een groenafvalcontainer in Waalwijk? 

Heeft de tuin net een renovatie of flinke opknap beurt gehad? Je ruimt al het gemaakt tuinafval gemakkelijk op met een groenafval container. Je bestelt de groenafval container eenvoudig en snel bij Van den Noort. Kies de datum waarop je de groenafvalcontainer wilt en wij leveren deze bij jou op locatie. Ben je klaar met opruimen en is de container vol? Wij halen de volle container weer voor je op. Wil je extra informatie of heb je vragen gekregen over de groenafvalcontainer? Laat het ons weten via het contact formulier zodat we je verder kunnen helpen! 

Welk afval mag in de groenafval container? 

Na het opknappen, renoveren of bijwerken van de tuin is het logisch dat er een berg groenafval overblijft. Bladeren, boomstronken, takken, heggen en ander groenafval dat nog opruimt moet worden. Bestel hiervoor een groenafval container bij Van den Noort en maak het jezelf makkelijk. Wil je meer weten over groenafval? Neem dan onze acceptatievoorwaarden voor het huren van een groenafval container door. Je kunt ook bij Van den Noort terecht voor andere soorten containers. Zo helpen we je bij elk project met een passende container! 

Een groenafval container in Waalwijk huren? 

De grootte van de container hangt af van de hoeveelheid groenafval dat je tuin uit moet. We hebben bij Van den Noort een aanbod in verschillende formaten startend vanaf 3,5m3 tot wel 11m3. Zo is er altijd een container groot genoeg voor jouw project! Je bestelt de groenafval container eenvoudig online en je kiest de datum waarop je deze nodig hebt. Wij bezorgen de container op de door jou gekozen datum zodat je meteen aan de slag kunt!