Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwafval container huren Waalwijk

Ben je geïnteresseerd in het huren van een bouwafval container in Waalwijk of omstreken? Van den Noort brengt de bouwafval container bij jou tot voor de deur!

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Bouwafval container nodig in Waalwijk?

Bij renovatieprojecten of verbouwingen is het handig om een bouwafval container op de stoep te hebben staan! Je kunt bij Van den Noort makkelijk een bouwafval container bestellen. Wij regelen vervolgens dat de container op de door jou gekozen dag voor de deur staat. Is de container vol? Dan halen wij deze natuurlijk ook weer op! Wil je meer weten of heb je vragen over het brengen of halen van de container? Neem dan contact op zodat we je zo goed mogelijk verder helpen!

Wat mag er in een bouwafval container in Waalwijk?

Bij het renoveren of verbouwen komen er al snel veel verschillende soorten sloopafval vrij zoals puin, kunststof, isolatiemateriaal, hout en glas. De meeste van deze afvalsoorten mogen gedeponeerd worden in de bouwafval container. Wil je precies weten welk materiaal wel of niet in de bouwafval container mag? Bekijk dan hier onze acceptatievoorwaarden voor een bouwafvalcontainer. Mag jouw type afval niet in de bouwcontainer? Dan kan je bij Van den Noort ook een ander type container huren dat bij jouw project past. Kies bijvoorbeeld voor een rolcontainer Waalwijk, puincontainer Waalwijk, groenafval container Waalwijk of een grofvuilcontainer Waalwijk.

Een bouwcontainer in Waalwijk huren?

Je kan bij Van den Noort kiezen tussen verschillende afmetingen bouwafval containers, verschillend van 3,5m3 tot 11m3. Heb je de geschikte container voor jouw project al gevonden? Bestel de bouwafval container makkelijk online en kies de gewenste bezorgdatum. Wij zorgen ervoor dat de container op de gewenste dag voor de deur staat. Is er een voorkeurstijdstip waarop de bouwcontainer geleverd mag worden? Geeft het door via het 'opmerkingen' veld. We kunnen je geen garantie geven, maar streven er naar iedereen te voorzien van werk op maat.