Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

1600 liter rolcontainer

Wilt u een rolcontainer van 1600 liter huren?

Een 1600 liter rolcontainer op uw bedrijventerrein draagt bij aan een schone en representatieve uitstraling. Wilt u dit ook realiseren? Van den Noort in Dongen is uw partner op het gebied van afvalinzameling en verwerking. Klanten in allerlei branches weten ons al bijna tachtig jaar te vinden. Wilt u ook gebruikmaken van onze complete dienstverlening? Huur een 1600 liter rolcontainer voor de restafval van uw onderneming of ontdek ons volledige aanbod aan rol- en afzetcontainers voor zakelijk gebruik.

1 product

per pagina

1 product

per pagina

Uw bedrijfsafval kunt u zonder zorgen kwijt in een 1600 liter rolcontainer

Een rolcontainer met een inhoud van 1600 liter voor bedrijfsafval leveren we standaard in kunststof, maar is ook optioneel leverbaar in staal. Als maatstaaf voor deze rolcontainer houden we de volgende afmetingen aan: 125 cm (l) x 185 cm (b) x 145 cm (h). De werkelijke afmetingen kunnen per container afwijken. Wanneer u een 1600 liter rolcontainer huurt bij Van den Noort, ontvangt u hier 26 vuilniszakken bij. Wilt u een andere afvalstroom dan restafval afvoeren? Ook dat is mogelijk. Hiervoor bieden wij zowel rolcontainers als afzetcontainers aan, maar een perscontainer of ondergrondse container behoren ook tot onze maatwerkoplossingen. Wij adviseren u graag over welke optie de juiste is voor uw onderneming op basis van uw afvalstromen en hoeveelheid afval. Niet-zakelijke klanten verwijzen we graag door naar onze handige webshop, waar u in slechts enkele klikken een container bestelt!

Bekijk meer van onze opties: Rolcontainer huren | Rolcontainer 240 liter | Rolcontainer 750 liter | Rolcontainer 1100 literRolcontainer 2500 liter | Rolcontainer 4500 liter

Ga ook voor zorgeloos afvalbeheer

Huur een rolcontainer van 1600 liter bij Van den Noort en profiteer van tachtig jaar aan ervaring. Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming door vandaag nog een offerteaanvraag in te dienen voor een zorgeloze inzameling en verwerking van uw restafval. Bel naar 0162 372 550 of stuur uw vragen per e-mail naar contact@vandennoort.nl indien u meer informatie wenst over de rolcontainers of een van onze andere slimme oplossingen. Ons team staat voor u klaar!