Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

2500 liter rolcontainer

Rolcontainer met inhoud van 2500 liter

Een rolcontainer met een inhoud van 2500 liter is dé oplossing voor ondernemingen die een grote hoeveelheid aan afval verzamelen tijdens diverse bedrijfsprocessen. Al meer dan 75 jaar staat ons team klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit industriële bedrijven, bouw- en productiebedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden en midden- en klein bedrijf. Wilt u ook gebruikmaken van onze zakelijke dienstverlening? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de inzameling van restafval of papier en karton.

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Zakelijk een rolcontainer met een inhoud van 2500 liter huren

Van den Noort in Dongen is úw partner op het gebied van afvalinzameling, recycling en de handel in zand en puingranulaat. In ons assortiment aan containers vindt u diverse rolcontainers voor zakelijk verhuur in verschillende afmetingen, variërend van 240 liter tot en met 7000 liter. Wilt u een container huren voor particulier gebruik? Ook dat is natuurlijk mogelijk via onze webshop. Hier bestelt u binnen enkele handelingen een container voor uw gewenste afvalstroom. Een rolcontainer van 2500 liter zorgt ervoor dat u al uw afval op een efficiënte en zorgeloze manier kwijt kunt. In ons aanbod vindt u een rolcontainer voor papier en karton en voor bedrijfsafval. Onze specialisten werken samen met u een gepersonaliseerd afvalinzamelingsplan uit, waardoor uw onderneming in al haar afvalbehoeften wordt voorzien. Of u nu een rolcontainer van 240 liter nodig hebt of juist een afzetcontainer met een inhoud van 30 m³.

Bekijk meer van onze opties: Rolcontainer huren | Rolcontainer 240 liter | Rolcontainer 750 liter | Rolcontainer 1100 liter | 1600 liter rolcontainer | Rolcontainer 4500 liter

Maak gebruik van onze dienstverlening voor zorgeloze afvalinzameling

Bekijk online ons aanbod en vraag direct een offerte aan om de mogelijkheden voor uw onderneming te ontdekken. Doordat wij werken met één aanspreekpunt, houden we de lijnen kort en de communicatie efficiënt. Zo bent u altijd op de hoogte van uw afvalinzameling en verwerking. Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem vandaag nog contact met onze specialisten op door te bellen naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl. Wij staan graag voor u klaar!