Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

1100 liter rolcontainer

Huur een rolcontainer van 1100 liter

Wilt u een rolcontainer van 1100 liter huren bij een betrouwbare afvalpartner in de regio? Van den Noort, gevestigd in Dongen, is gespecialiseerd in het duurzaam inzamelen en verwerken van allerlei soorten afval. Een rolcontainer met een inhoud van 1100 liter is geschikt voor de inzameling van restafval, papier en karton, archiefpapier en flessenglas. De rolcontainer wordt standaard geleverd in kunststof, maar is optioneel ook leverbaar in staal.

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Duurzaam afval inzamelen met een rolcontainer van 1100 liter op uw bedrijventerrein

Duurzaamheid is een belangrijke waarde bij Van den Noort. Hierdoor zijn we constant bezig met het vernieuwen van materieel en blijven we ook binnen onze dienstverlening innoveren. Huurt u een rolcontainer, bijvoorbeeld met een inhoud van 1100 liter voor uw bedrijfsafval, draagt u dus ook bij aan duurzame afvalinzameling én verwerking. Wilt u een andere afvalstroom dan flessenglas, archiefpapier, papier en karton of restafval kwijt? Dan adviseren wij u om een afzetcontainer te huren die past bij de afvalbehoeften van uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan:

Ook voor niet-zakelijke klanten bieden we een uitgebreid aanbod aan containers aan in diverse afmetingen. Zo regelen wij voor elke situatie de juiste (maatwerk)oplossing. Ontdek snel onze webshop om in enkele klikken een container te bestellen. De getoonde prijzen zijn inclusief het wegzetten, dertig dagen huur en het ophalen van de container.

Bekijk meer van onze opties: Rolcontainer huren | Rolcontainer 240 liter | Rolcontainer 750 liter | 1600 liter rolcontainer | Rolcontainer 2500 liter | Rolcontainer 4500 liter

Vraag een offerte aan voor een persoonlijk afvalinzamelingsplan

Wilt u een rolcontainer van 1100 liter huren voor de inzameling van bijvoorbeeld restafval of papier en karton? Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze rolcontainer of bekijk ons volledig aanbod aan rol- en afzetcontainers voor meer mogelijkheden. Voor meer informatie over bijvoorbeeld een persoonlijk afvalinzamelingsplan of de kosten kunt u contact opnemen met onze specialisten. Bel naar 0162 372 550 of stuur uw vragen per e-mail naar contact@vandennoort.nl.