Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Internationale Dag van het Recyclen 2024

Internationale Dag van het Recyclen 2024

Geplaatst op: 18 mrt 2024


Vandaag 18 maart 2024 is het de Internationale Dag van het Recyclen. Een belangrijk moment om het bewustzijn over de noodzaak van recycling te vergroten en de aandacht te vestigen op de positieve impact die het kan hebben op onze planeet.

Recycling

Recycling helpt niet alleen om afval te verminderen, maar het draagt ook bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van vervuiling.

Huur een container bij Van den Noort

Ook bij Van den Noort vinden we het belangrijk dat afval wordt gerecycled. Daarom zamelen wij afval gescheiden in. Voor iedere klus hebben wij een container beschikbaar. Check onze webshop en wij leveren binnen 24 uur de container bij jou op de stoep. We streven naar een snelle levering, topservice en de meest duurzame oplossing voor iedere afvalstroom:

Duurzaam recyclen

Wanneer de container vol is, dien een ophaalverzoek in halen wij deze op. Wij zorgen ervoor dat het afval op een duurzame manier wordt verwerkt. Door samen te werken kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

#SamenOpWegNaarDeToekomst #WereldRecycledag #CirculaireEconomie #Recycling #DuurzameToekomst #RecyclingHeroes | Global Recycling Day