Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Breda Business Lifestyle | Joyce van den Noort

Breda Business Lifestyle | Joyce van den Noort

Geplaatst op: 19 apr 2024


In de nieuwste editie van Breda Business & Lifestyle staat Algemeen directeur Joyce van den Noort in het rijtje van succesvolle zakenvrouwen uit de regio Breda. Wij zijn trots op deze vermelding!

Van den Noort in de schijnwerpers

De vermelding van Algemeen directeur Joyce van den Noort in dit magazine is een mooie erkenning. Het is ook een uitstekende manier om Van den Noort onder de aandacht te brengen via dit magazine en onze bedrijfsactiviteiten kort toe te lichten. Verder kun je inspirerende verhalen lezen over onder andere groene energie, marketing, advocatuur, interieur & lifestyle.

Breda Business & Lifestyle

Breda Business & Lifestyle is een eigentijds tijdschrift met een mix van luxe, business en lifestyle. Het biedt alle lezers een kijkje in wat Breda en de omgeving te bieden hebben. Het is een platform dat niet alleen de zakelijke kant van de regio belicht, maar ook de lifestyle-aspecten benadrukt die het uniek maken. Deze focus op zowel zakelijke prestaties als persoonlijke levensstijl weerspiegelt de veelzijdigheid en dynamiek van de regio Breda.

Neem hier een kijkje in het magazine en lees het volledige artikel op pagina 64.