Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

11 m3 Puincontainer

11 m3 Puincontainer L530 cm x B250 cm x H100 cm


  • Inclusief 30 dagen huur
  • Betrouwbare partner
  • Korte lijnen
  • Razendsnelle levering
  • Advies op maat (desgewenst)
  • Duurzaam inzamelsysteem

Meer weten over afvalinzameling?

Klantenservice Van den Noort

Specificaties

Meer informatie
Afvalstroom Puinafval
Lengte 530 cm
Breedte 250 cm
Hoogte 100 cm
Inhoud 11 m3

Downloads

 • Acceptatievoorwaarden Puinafval

  168 K, PDF

Omschrijving

De getoonde prijs is inclusief levering, dertig dagen huur en het ophalen van de container. LET OP: deze container wordt geleverd met deuren.

Afmetingen van de container kunnen afwijken en de container mag tot max. 20 cm boven de rand beladen worden.

Dit mag wel in de container: Dit mag niet in de container:
Betonresten Schoorsteenpuin
Straatwerk Dakgrind
Tegels Gips/Gipsplaten
Dakpannen Gasbeton, cellenbeton, lichtbeton
Bakstenen Gevaarlijk afval
Gewapend beton Verontreinigde grond
Keramische producten Minerale oliën
Metselwerk Huisvuil
    Teerhoudend asfalt
    Asbest en asbestgelijkend materiaal

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze acceptatievoorwaarden.

Wanneer er toch product(en) worden afgevoerd die niet in de container mogen, zijn wij genoodzaakt om u hiervoor een naheffing te sturen. Neem gerust contact met ons op wanneer u twijfelt over wat er wel of niet in de container mag. Onze afvalexperts helpen u graag verder.

U huurt een schoon puin container van 11m³ voor dertig dagen

De prijs voor onze puincontainer is inclusief dertig dagen huur. U dient zelf tijdig aan ons door te geven wanneer we de container weer mogen ophalen. Dit kan wanneer u wenst, bijvoorbeeld ook na één dag of in het weekend. Hiervoor kunt u het ophaalformulier invullen. Ook is het mogelijk om de container langer te houden dan de inbegrepen dertig dagen. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 2,50 per dag. Dit geldt voor al onze puincontainers.

De levering van uw schoon puin container

De puincontainer van 11m³ voor schoon puin wordt in principe geleverd op de datum en het tijdstip dat u heeft ingevuld. De opgegeven leverdatum en -tijdstip zijn echter een voorkeur. Van den Noort doet er alles aan om de bestelde container(s) op de gevraagde dag en tijdstip te leveren. Soms kan het echter voorkomen dat dat niet lukt, bijvoorbeeld door drukte of onvoorziene omstandigheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bekijk meer van onze opties: Puin container | schoon puin container 3m3 | schoon puin container 6m3 | schoon puin container 10m3

Neem bij vragen contact met ons op

Heeft u een schoon puin-container met een inhoud van 11m³ besteld en heeft u hierover enkele vragen? Of wilt u deze container bestellen, maar komt u er niet helemaal aan uit? Wij helpen u graag verder. Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. We vertellen u graag over onze dienstverlening, van het plaatsen van afzetcontainers tot het legen van ondergrondse containers. U kunt e-mailen naar contact@vandennoort.nl of bellen naar 0162 372 550.