Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Puincontainer huren Tilburg

Puinafval container huren in de buurt van Tilburg? Van den Noort levert de container bij jou aan de deur!

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Puincontainer nodig in Tilburg?

Bij Van den Noort bestel je gemakkelijk een puincontainer om stenen en tegels in af te voeren. Wij leveren de container op de afgesproken datum en u geeft aan wanneer wij de container weer op kunnen komen halen. Heeft u vragen over het brengen of ophalen van de container? Neem gerust contact met ons op!

Wat mag er in de puincontainer in Tilburg?

Niet alles mag in een puincontainer worden gedeponeerd. Bekijk onze acceptatievoorwaarden van de puincontainer om zeker te weten dat je de juiste container kiest. De puincontainers zijn bedoeld voor materiaal dat afkomstig is van gesloopte beton- en metselwerkconstructies en/of nieuwbouwprojecten, waarvan de hoofdcomponenten voornamelijk bestaan uit steen of steenachtig materiaal. Bij Van den Noort kunt u ook kiezen voor een grofvuilcontainer, bouwafval container, groenafval container of een rolcontainer.

Puincontainers in alle soorten en maten

Heeft u een grote klus en bent u daarom op zoek naar een puincontainer met extra volume of gaat uw voorkeur uit naar een gesloten container? Bij Van den Noort vind u de container voor elk project. We hebben containers tot de 11M3. Zo heeft u altijd genoeg ruimte om uw puinafval in kwijt te kunnen. We komen de container na afmelding de volgende dag al ophalen. Zo heeft u geen last dat de puincontainer lang blijft staan. Naast onze puinafval containers in Tilburg, hebben we ook containers voor grofvuil, groenafval en bouwafval.

Puincontainer nodig in Tilburg? Bestel bij Van den Noort!

Wilt u een puincontainer huren voor in Tilburg? Wanneer u vandaag nog besteld, dan komen we de volgende dag de container al op de afgesproken plaats bezorgen. We zijn actief in de regio Noord-Brabant. Of u daarom de puincontainer nodig heeft in Tilburg, Breda of Roosendaal; we komen hem overal brengen. Via onze handige tool krijgt u daarnaast direct de juiste prijs te zien. Een puincontainer huren in Tilburg was nog nooit zo makkelijk!