Let op! I.v.m. tweede paasdag zijn wij maandag 1 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Scherp geprijsde afvalcontainers

Scherp geprijsde afvalcontainers

Geplaatst op: 03 mrt 2023


Gaat u verbouwen of bent u van plan de zolder op te ruimen? Uw afval is onze zorg! Via Van den Noort huurt u eenvoudig een container voor het afvoeren van al uw soorten afval. Zo kunt u zorgeloos aan de slag met uw project!

In onze webshop vindt u een variatie aan diverse maten containers voor allerlei afvalstromen. Kies de afvalstroom die u nodig hebt voor uw specifieke klus en ga de volgende dag al aan de slag. Wij zorgen namelijk voor een snelle levering op de datum van uw voorkeur. Bent u van plan om de tuin aan te pakken? Bestel in dit geval een container voor groenafval. Voor het opruimen van uw zolder adviseren wij een container voor grofvuil en huisraad, bijvoorbeeld met een inhoud van 6m³ of een container van 10m³.

Welke container heeft u nodig?

In ons assortiment vindt u scherp geprijsde containers voor onder meer de volgende afvalstromen:

Wat kunt u verwachten van onze containerverhuur?

Standaard bij deze prijs zit de bezorging, het ophalen, het verwerken van het afval en dertig dagen huur inbegrepen. Het is uiteraard mogelijk om uw container eerder op te laten halen dan de inbegrepen dertig dagen. Hiervoor dient u te allen tijde zelf een ophaalverzoek in via onze website. Wij adviseren u de richtlijnen van uw gemeente te raadplegen over het laten plaatsen van een container. Zo heeft u in de meeste gemeenten een vergunning nodig als u de container in de openbare ruimte wilt laten plaatsen.

Vraag ons om advies

Weet u niet welke afvalstroom past bij uw type afval? Onze klantenservice adviseert u graag over de mogelijkheden. Zo bestelt u altijd de juiste container voor elke klus. Mocht u vragen hebben, staat onze klantenservice tijdens kantoortijden voor u klaar. Bel ons via 0162 372 550 of stuur uw vraag naar contact@vandennoort.nl.