Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen

Geplaatst op: 15 apr 2022


Het team van Van den Noort wenst iedereen een vrolijk Pasen! Ter gelegenheid van deze feestelijke gelegenheid hebben de medewerkers van Van den Noort afgelopen weekend genoten van gezellige Paasactiviteiten met hun gezinnen, waaronder een heerlijk paasontbijt. Het was een gezellige gelegenheid om samen te komen met het gezin en collega’s en te genieten van een uitgebreid ontbijt.

Bedankt voor de deelname aan onze kleurwedstrijd!

Tijdens het paasontbijt hadden de kinderen de kans om deel te nemen aan een kleurwedstrijd, waarbij ze kleurplaten konden inkleuren of mee naar huis konden nemen. Deze activiteit zorgde voor enthousiasme en creativiteit en de ingezonden kleurplaten zagen er fantastisch uit. Het Van den Noort-team is trots op de inzet van de kinderen en de prachtige kunstwerken die ze hebben gecreëerd tijdens ons jaarlijkse paasontbijt! Een selectie van deze inzendingen zal nog worden benaderd.

     

Jordy Zeebregts
Lieke (kleindochter van Anton v/d Pluijm)
Ruben de Jong
Milan Snoeren
Chloë Graumans
Pim de Jong
Mirthe Zeebregts
Tim (kleinzoon van Anton v/d Pluijm)

We zijn Tweede Paasdag gesloten

Ook belangrijk om op te merken is dat Van den Noort, ondanks de nationale feestdagen, zich inzet om de reguliere dienstverlening voort te zetten. Goede Vrijdag, 15 april en de dag na Pasen, 17 april, zullen worden waargenomen als reguliere werkdagen. Echter, op Tweede Paasdag, 18 april, zal het bedrijf gesloten zijn. De betrokken klanten zijn al geïnformeerd over eventuele wijzigingen in de ophaaldagen om ervoor te zorgen dat de afvalinzameling soepel verloopt.

Samen bijdragen aan een schone en duurzame toekomst

Van den Noort hoopt dat iedereen een geweldig Paasweekend heeft en geniet van de vrije dagen. We kijken ernaar uit om na de welverdiende vrije dagen weer volledig beschikbaar te zijn voor onze klanten. Samen kunnen we bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Heb je een vraag over onze inhaaldagen of heb je interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor meer informatie.