Let op! I.v.m. tweede paasdag zijn wij maandag 1 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Inhaaldagen feestdagen 2022

Inhaaldagen feestdagen 2022

Geplaatst op: 25 apr 2022


Jaarlijks is het een prioriteit van Van den Noort om onze klanten tijdig op de hoogte te stellen van wijzigingen in het ledigingsschema, met name in verband met de feestdagen. Deze aankondiging is bedoeld om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, vooral op afwijkende dagen zoals feestdagen.

Gewijzigde ledigingsdagen

Om ervoor te zorgen dat onze klanten goed geïnformeerd zijn, geven we hieronder een overzicht van de ledigingsdagen die in 2022 worden aangepast in verband met de feestdagen. Zo blijven we onze dienstverlening omtrent uw afvalverzameling garanderen, ook tijdens feestelijke periodes. Betrokken klanten die worden beïnvloed door de gewijzigde ledigingsdagen, zullen hierover ook nog een aparte mailing ontvangen.

Onze inhaaldagen in 2022

Feestdag

Inhaaldatum

Tweede paasdag - maandag 18 april zaterdag 16 april
Koningsdag - woensdag 27 april zaterdag 23 april
Hemelvaartsdag - donderdag 26 mei zaterdag 28 mei
Tweede pinksterdag - maandag 6 juni zaterdag 4 juni
Tweede kerstdag - maandag 26 december Op aanvraag*

*Voor Tweede kerstdag inventariseren we vooraf de behoeften van de klanten die graag in aanmerking willen komen voor een inhaallediging in verband met eventuele bedrijfssluitingen tijdens de kerstvakantie. Hierover wordt te zijner tijd nog rechtstreeks gecommuniceerd met de betreffende klanten.

Wilt u of kunt u geen gebruikmaken van een inhaaldag?

Wij begrijpen dat het soms niet mogelijk is om de inhaaldag(en) bij te wonen vanwege verschillende omstandigheden. Als dit het geval is, verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig te melden bij onze afdeling KOOP, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. U kunt contact met ons opnemen via 0162-372550 of per e-mail via koop@vandennoort.nl. Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot uw afvalinzameling of de gewijzigde ledigingsdagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd bereid om u te helpen en te zorgen voor een soepele afvalinzamelingsservice. We danken u voor uw medewerking.